Oportunitate excelentă -Vânzare teren situat în Târgu Jiu, strada 30 Decembrie

Descriere proprietate

Domina Imobiliare oferă posibilitatea achiziționării unui teren intravilan situat în Târgu Jiu, strada 30 Decembrie, localizat într-un cartier deosebit, aproape de tot ce are mai bun această zonă.

Are o suprafață de 1752 mp cu deschidere la strada principală de 26 m.l., cu posibilitate de racordare la toate utilitățile: curent electric, canalizare, apă curentă, gaze naturale.

Terenul poate fi folosit atât ca destinație comercială, cât și rezidențială, beneficiază de acces din strada principală și iluminat public.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0730120900