Vânzare vilă P+1 - cartier privat - în Târgu Jiu, str. Ionel Teodoreanu

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE vă prezintă spre achiziție o proprietate deosebită (vilă individuală cu 4 camere), în care calitatea și confortul au fost pe primul plan, cu spații vaste, gândite pentru nevoile oricărei familii.

Locuința este structurată pe regim de înălțime P+1, are o suprafață utilă totală de aproximativ 126 mp, beneficiază de teren de 375 mp, iar din punct de vedere al localizării, se află într-un cartier rezidențial privat - cu multiple vile, în Târgu Jiu, strada Ionel Teodoreanu.

Parterul găzduiește un living primitor, o bucătărie cu zonă de dining, casa scării sub care este amenajat un spațiu pentru mașina de spălat și depozitare, hol și  grup sanitar.

Etajul este destinat zonei de odihnă, fiind compus din: 3 dormitoare, unul dintre acestea fiind amenajat ca dressing, hol, grup sanitar și 2 balcoane deschise ce oferă o panoramă deosebită spre împrejurimi.

În ceea ce privește confortul termic, proprietatea are o izolație exterioară de 10 cm, centrală termică, tâmplărie pvc cu geam termopan nuanța wenge, este luminoasă și deține toate îmbunătățirile: gresie, faianță, parchet laminat, uși interioare din lemn, oferindu-se spre achiziție complet mobilată și utilată.

Curtea liberă împrejmuită cu gard din beton și porți acționate electric prin aplicație mobilă, este frumos amenajată cu spațiu verde decorat cu plante, arbuști ornamentali și, de asemenea, beneficiază de un foișor construit din lemn, o zonă de barbeque unde vă puteți bucura împreună cu prietenii și familia, iar vedeta locației este piscina ce reprezintă o adevărată oază de relaxare.

Imobilul este situat într-o zonă rezidențială liniștită, în plină dezvoltare, iar accesul spre centrul orașului  se realizează prin infrastructura rutieră bine ramificată.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0728357777