Vânzare vilă P+1, situată în Târgu Jiu, strada Cezar Petrescu

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare vilă P+1, situată în Târgu Jiu, strada Cezar Petrescu (cartier Tismana), fiind amplasată într-o zonă liniștită de case-construcții noi.

Terenul aferent proprietății are o suprafață de 593 mp, din care amprenta locuinței este de 115 mp, iar frontul stradal are 22 m.l.

Imobilul dispune de: suprafață construită desfășurată totală de 193 mp, regim de înălțime de P+1 și compartimentare după cum urmează:  parterul este compus din hol, living, bucătărie, dormitor matrimonial care beneficiază de grup sanitar propriu, camera centralei, grup sanitar.

Accesul la etajul 1 se realizează pe scara interioară placată cu lemn natural unde regăsim două dormitoare, grup sanitar, dressing și o terasă generoasă. 

Ca și îmbunătățiri dispune de: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan, iar încălzirea se realizează prin centrală termică pe lemne și cărbune.

Pentru mai multe detalii și informații, vă stau la dispoziție!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422