Vânzare vilă spaţioasă situată în Târgu Jiu, strada Unirii (zona Gârdu)

Descriere proprietate

Domina Imobiliare propune spre achiziţie o proprietate deosebită situată în centrul oraşului Târgu Jiu, strada Unirii.

Vila este dispusă pe un regim de înălţime P+1, construită în anul 2005, cu o suprafaţă utilă de aproximativ 250 mp şi se bucură de un teren aferent în suprafaţă de 726 mp.

Este compartimentată astfel încât la parter se regăseşte zona de zi, iar etajul superior este destinat odihnei şi relaxării.

Parterul beneficiază de o suprafaţă utilă de aproximativ 120 mp, fiind compus din vestibul, living spaţios cu zonă de dining, bucătărie, cămară,  grup sanitar şi hol.

Urcând pe scara interioară placată cu marmură se ajunge la etajul desfăşurat pe o suprafaţă utilă de aproximativ 130 mp, unde se găsesc patru dormitoare, trei grupuri sanitare, un hol spaţios şi trei terase. 

Finisajele interioare sunt combinaţia perfectă între calitate, bun gust şi simţ estetic, casa beneficiind de: tâmplărie pvc cu geam termopan în nuanţă mahon, cât şi tâmplărie din lemn, parchet natural şi laminat, uşi interioare din lemn masiv, gresie, faianţă, scară interioară din marmură, cu balustradă din fier forjat şi mână curentă din lemn masiv, centrală termică. De asemenea, proprietatea este împrejmuită cu gard zidit din cărămidă şi dispune de garaj.

Proiectul a fost gândit astfel încât să ofere tot confortul şi intimitatea de care ai nevoie, datorită încăperilor spaţioase, zonelor de relaxare atât interioare, cât şi exterioare, deoarece proprietatea oferă o curte generoasă, frumos amenajată, cu alei din plăci decorative, gazon, arbori, gard viu, precum şi un foişor care poate reprezenta cel mai bun loc de savurat cafeaua în zilele de vară.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0730120900