5 Sfaturi Utile Pentru A-Ți Închiria Rapid Apartamentul Din Târgu Jiu

Te-ai mutat de curând într-o locuință nouă și ți-a rămas cealalta disponibilă?

Ți-ar plăcea să o  închiriezi și să îți crești veniturile lunare de pe urma sa?

Indiferent de motivul pentru care închiriezi un apartament în Târgu Jiu, scopul tău este să o faci cât mai repede și să obții acel venit pasiv și stabil de pe urma închirierii.

Și crede-mă, nu este atât de ușor pe cât ar părea să găsești chiriașul potrivit.

Așadar, dacă ai probleme în închirierea unui apartament, citește în continuare acest articol pentru a descoperi 5 sfaturi utile care te vor ajuta să îți închiriezi apartamentul din Târgu Jiu în timp record!

5 Sfaturi Utile Pentru A-Ți Închiria Apartamentul Mult Mai Repede

1. Oferă poze de calitate agenției imobiliare

De regulă, primul lucru care atrage atenția potențialilor chiriași sunt pozele apartamentului, iar din acest motiv este atât de important să ai poze de calitate cu locuința pe care o oferi spre închiriere.

Pune-te în locul chiriașilor: tu ai alege să locuiești într-un loc care pare întunecat și rece sau într-un apartament primitor și călduros?

Pozele apartamentului tău reprezintă punctul de pornire pentru potențialii chiriași și vor avea o pondere mare dacă se vor decide sau nu să programeze o vizionare.

Așadar, reține următoarele informații:

  • Poți angaja un fotograf profesionist sau poți învăța cum să faci poze bune apartamentului pe cont propriu. Indiferent de ce ai alege, asigură-te că pozele sunt clare și pun într-o lumină bună punctele forte ale apartamentului tău înainte să le trimiți agenției imobiliare.
  • Include imagini care îți pun în valoare apartamentul; astfel, fotografiile de calitate înaltă le pot oferi potențialilor chiriași o idee despre modul în care apartamentul tău arată și despre modul în care îl pot decora.

 

2. Oferă multe detalii despre apartament

Fă o listă detaliată cu cele mai importante specificații ale apartamentului tău și atașeaz-o în anunț. Vei avea șanse mai mari să îți închiriezi apartamentul repede.

Nu uita să fii concis și să expui numai esențialul. În general, chiriașii știu ce caută, iar dacă descrierea ta le îndeplinește toate criteriile, vei găsi un chiriaș cât ai zice pește.

Mai jos îți voi prezenta o serie de informații pe care să le incluzi în descrierea apartamentului de închiriat:

  • Vechimea blocului (este esențial să menționezi dacă blocul în care este situat apartamentul este nou sau vechi).
  • Dimensiunea apartamentului (camere, sufragerie, bucătărie, baie, terasă).
  • Restricții privind animalele de companie, dacă există.
  • Finisaje.
  • Cartierul în care se regăsește apartamentul.
  • Puncte de reper aflate în apropiere (stații de autobuz, centre comerciale, spitale etc).
  • Aparatele electrocasnice cu care este dotat apartamentul.

 

3. Pune accent pe punctele forte ale apartamentului tău

Poate că apartamentul tău este situat într-un cartier bun din Târgu Jiu sau dispune de o terasă în care răsăritul soarelui poate fi observat în toată splendoarea lui. Indiferent de ce puncte tari are apartamentul tău, asigură-te că le spui potențialilor chiriași despre ele.

Prin urmare…

  • Pe durata unei vizionări, nu uita să subliniezi acele trăsături și caracteristici care conferă unicitate apartamentului tău.
  • Explică-le oamenilor de ce apartamentul tău este un loc grozav pentru a trăi și jonglează cu avantajele de care dispune.

 

4. Cumpără aparate de uz casnic noi pentru apartamentul pe care vrei să îl închiriezi

Dacă ai probleme cu găsirea unui chiriaș, s-ar putea ca aparatele electrocasnice din apartamentul tău să fie învechite.

Aparatele de uz caznic noi, strălucitoare pot impresiona chiriașii, în special în bucătărie.

Gândește-te puțin, cine ar vrea să gătească într-un cuptor de pe vremea bunicii atunci când pot alege să stea în chirie într-un alt apartament care dispune de aparatură modernă și nouă?

Astfel, asigură-te că:

  • Înlocuiești frigiderul. Datorită materialelor din care sunt fabricate, frigiderele vechi ar trebui să fie reciclate.
  • Schimbi aragazul și cuptorul. Îți sugerez să le achiziționezi în același timp cu frigiderul. Poate ai noroc și vei prinde o reducere, și astfel nu vei scoate chiar atât de mulți bani din buzunar.
  • Zugrăvești pereții interiori. Un strat proaspăt de lavabilă poate face o diferență majoră.

 

5. Fă-le chiriașilor o ofertă specială

Cred că știi foarte bine acea expresie: „Banii vorbesc!”. Dacă vrei să găsești un chiriaș cât mai repede cu putință, oferă-i un discount sau fă-i o ofertă specială.

Te asigur că este o practică destul de comună utilizată de proprietari pentru a-i determina pe chiriași să semneze un contract de închiriere.

Îți voi spune imediat care sunt cele mai bune oferte pe care le poți face chiriașilor:

  • Oferă un discount chiriașilor dacă plătesc pe 3 sau 6 luni. Astfel tu vei fi sigur că sunt oameni de încredere.
  • Sugerează-le o plată a unei sume lunare mai mici în schimbul unui contract de închiriere întins pe o perioadă mai îndelungată. Cu cât prețul chiriei este mai mic, cu atât apartamentul tău va fi mai atrăgător și ai șanse foarte mari să găsești un chiriaș pe termen lung.

Așadar, am ajuns și la finalul ghidului meu despre cum să închiriezi rapid un apartament în Târgu Jiu. Sper că informațiile pe care le-ai găsit în acest articol ți-au fost utile, iar dacă ai nevoie de ajutor pentru închirierea apartamentului tău, apelează la noi, echipa Domina Imobiliare și te vom ajuta cu mare drag. Ne poți contacta direct pe site sau la telefon 0737.800.000.

0737 800 000