Cauți Un Apartament De Vânzare Ieftin În Tg. Jiu? Iată Cum Îl Găsești

Te-ai săturat să stai cu părinții și vrei să îți cumperi un apartament numai al tău în Târgu Jiu?

Locuiești într-o garsonieră și ai nevoie de mai mult spațiu, însă bugetul tău nu este unul strălucit?

Sau doar te-ai săturat să le plătești altora chirie și să respecți regulile pe care ți le impun?

Indiferent de motivul pentru care cauți să îți cumperi un apartament de vânzare ieftin în Târgu Jiu, nu este un proces ușor și poți întâmpina diverse obstacole și dificultăți.

De fapt, atunci când întrebăm clienții ce tip de apartament preferă, mulți dintre aceștia ne răspund într-un singur cuvânt: „ieftin”.

Citește articolul și descoperă o serie de sfaturi care îți vor ușura alegerea pe care-o ai de făcut și te vor ajuta să găsești cel mai bun preț pentru apartamentul la care visezi.

 

Vizionează cât mai multe apartamente de vânzare în Târgu Jiu

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care ți le pot da atunci când cauți să cumperi un apartament ieftin este să nu te atașezi prea mult de un apartament, în special dacă ești în căutarea celei mai bune oferte.

Chiar dacă nu este o idee rea să ai un punct de referință cu care să compari alte apartamente, de multe ori acest lucru se poate întoarce împotriva ta.

În cazul în care te întrebi cum este posibil acest lucru, atunci când te atașezi de un anumit apartament te poate face să ignori plusurile pe care alte apartamente văzute le au.

Mai mult, un lucru și mai îngrijorător este că atunci când îți place prea mult un apartament riști să cazi într-o capcană și să scoți din buzunar mult mai mult decât ți-ai propus (sau, mai rău, decât îți permite bugetul).

În schimb, o strategie extrem de utilă este să iei contact cu un agent imobiliar și să programezi cât mai multe vizionări posibile într-o singură zi. Astfel, îți vei forma rapid o idee clară despre apartamentul pe care îl cauți și ce implică achiziția lui.

Dacă ești una dintre acele persoane care refuză să lucreze cu un agent imobiliar și adoră să își complice existența, poți să îți faci singur temele și să întocmești o listă de 5-10 apartamente pe care să le vezi în weekend-uri.

 

Nu ignora zonele de periferie

Da, știu, poate ești unul dintre acei oameni care preferă să locuiască cât mai aproape de inima orașului. Totuși, acest lucru nu este mereu posibil, mai ales dacă ești limitat de un buget mic.

Un apartament situat la marginea orașului nu este o soluție rea dacă lucrezi de acasă sau dispui de o mașină personală care să te ajute să ajungi acolo unde vrei.

Totuși, Târgu Jiu nu este un oraș chiar atât de mare, deci poți ajunge cu ușurință oriunde vrei, chiar dacă locuiești într-un cartier periferic.

De ce este o idee bună să alegi un apartament situat într-o astfel de zonă? Ei bine, nu sunt doar mai ieftine, ci și dispun de o serie de avantaje pe care orice cumpărător trebuie să le ia în considerare. Multe astfel de apartamente sunt situate în blocuri noi, sunt foarte spațioase și dispun de facilități moderne.

De exemplu, vei plăti mai puțin pentru un apartament de 70 mp într-o astfel de zonă decât vei plăti pentru un apartament de 40 mp situat în centrul Târgu Jiului.

Dacă nu ai mașină, la fel, nu este o problemă foarte mare deoarece rețeaua de transport public din Târgu Jiu a fost îmbunătățită considerabil în ultimii ani cu autobuze și troleibuze noi și acoperă tot orașul.

 

Nu ezita să faci multe oferte

Continuând ideea pe care ți-am prezentat-o la punctul 1, în loc să te atașezi de un apartament pe care riști să nu îl poți cumpăra și să fii dezamăgit, mai bine ai face oferte pentru mai multe apartamente care îți fac cu ochiul.

În lumea imobiliarelor, există o regulă care spune următorul lucru: „Uită-te la o sută de apartamente, fă oferte pentru zece și cumpără unul.”

Atunci când faci multe oferte, ai șanse mai mari să găsești un apartament ieftin și bun.

 

Cumpără un apartament care trebuie renovat

Poate cea mai bună cale de a cumpăra un apartament ieftin este să alegi unul care nu arată prea grozav și are nevoie de unele renovări.

În cazul în care optezi pentru un astfel de apartament, totuși, ar fi o idee bună să știi cât de mulți bani trebuie să investești ulterior în renovare și reparații.

Ești o persoană pricepută? Grozav atunci. Acest lucru te va scuti de niște cheltuieli în plus. Dacă îndemânarea nu este punctul tău forte, va trebui să angajezi o echipă de meșteri.

Cu toate acestea, ți-as recomanda să nu fii prins în mirajul unui preț cât mai mic și să alegi un apartament într-o stare mai mult decât deplorabilă.

 

Alege un apartament situat la un etaj intermediar

Prețurile apartamentelor situate la etajele inferioare și superioare tind să fie mai mari decât ale celor situate la etajele intermediare deoarece oamenii vor să aibă o priveliște frumoasă de pe balcon sau vor ajungă cât mai repede și mai ușor în locuința lor.

Așa că dacă ești dispus să renunți la priveliște și nu te deranjează să urci câteva scări sau să iei liftul, atunci poți economisi bani frumoși atunci când cumperi un apartament în Târgu Jiu.

 

Nu fi un cumpărător impulsiv

Găsirea unui apartament ieftin poate fi o sarcină destul de stresantă. Cea mai importantă regulă este să nu te grăbești.

Tocmai ai vizionat un apartament? Bun, plimbă-te puțin prin cartier, vezi dacă îți place sau nu și dacă te poți vedea locuind acolo.

Dacă prețul este atractiv și ai un sentiment bun în legătură cu apartamentul, gândește-te bine și cumpără-l. Apartamentele ieftine și bune se vând ca pâinea caldă, deci nu vei avea mult timp la dispoziție.

Ai unele îndoieli în ceea ce privește achiziționarea unui apartament? Nu te grăbi și cântărește cum trebuie decizia.

Orice ai face, nu te panica și nu cumpăra aiurea. Ofertele vin și pleacă, reține asta.

 

Uită-te la apartamente cu o suprafață utilă mică

Nu neg, poate că un apartament mic nu este chiar definiția unei locuințe de vis.

Cu toate acestea, dacă nu ești o persoană mofturoasă și nu ai nevoie de mult spațiu pentru a te desfășura, apartamentele mici ar putea fi o opțiune ideală pentru tine, în sensul că mai puțin spațiu înseamnă implicit și un preț mai mic.

Achiziționarea unui apartament ieftin este un proces mult mai complicat decât pare la prima vedere. Implică multă răbdare și o cunoaștere foarte bună a pieței.

Scapă de toate bătăile de cap asociate cu găsirea celui mai bun preț pentru apartamentul mult visat și contactează-ne pe noi, echipa Domina Imobiliare.

Poți fi sigur că vom găsi cel mai bun apartament pentru bugetul tău. Contactează-ne acum telefonic la 0737 800 000 sau 0253 225 454.

0737 800 000