Cum va arăta piața imobiliară în următoarele luni?

Care este momentul oportun pentru a iniția o achiziție imobiliară? Este recomandat să grăbim vânzarea unui apartament? Dar a unui teren? Ce se va întâmpla în următoarele luni? Vreau să cumpăr acum o garsonieră, este indicat?

Sunt întrebări pe care le adresează clienții din industria imobiliară consultanților în domeniu și totodată sunt subiecte extrem de interesante ce trebuie dezbătute și analizate în mod personalizat, pentru fiecare client în parte. În același timp, viziunea vânzătorilor și a cumpărătorilor din domeniul imobiliar este o reflexie a trendurilor pe termen mediu și lung, întrucât ei sunt principalii jucători ai pieței, iar deciziile lor au legătură directă cu evoluția cifrelor. 

De aceea, Domina Imobiliare lansează un studiu de piață, dedicat intențiilor de achiziție, vânzare sau prospectare ale gorjenilor, oferind, în același timp, consultanță și susținere prin agenți specializați, tuturor celor care completează chestionarul. De asemenea, rezultatele studiului vor fi publicate, alături de o analiză completă și validată. 

 

0737 800 000