De Ce Merită Să Ai O Schiță 2D Sau 3D A Imobilului

Schițele 2D și 3D sunt extrem de utile atunci când urmărești să vinzi un apartament. 

De ce? Pentru că, cu ajutorul lor poți vedea practic cum ar arăta pe viu ceva; schița unui apartament cu 3 camere, spre exemplu.

Domina Imobiliare a început de curând colaborarea cu o firmă care creează schițe 2D și 3D, special pentru tine. Beneficiezi de acest serviciu în mod gratuit, în cazul în care semnezi un contract de reprezentare exclusivă cu noi. 

Ceea ce este bine de știut, este că, realizarea acestor schițe presupune pentru noi, agenția Domina Imobiliare, o anumită investiție financiară. 

Însă nu vedem această acțiune ca pe un cost ci mai degrabă ca pe o investiție, pentru a putea să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor tale și să-ți putem reprezenta cât mai bine interesele în relația cu potențialii clienți. 

 

2 avantaje majore ale schiţelor 2D și 3D

  1. Le arată cumpărătorilor cu lux de amănunte cum este compartimentat imobilul

Este foarte util pentru a-ți face o idee clară despre împărțirea zonelor în casă sau în apartament. 

Cumpărătorii pot, în acest fel, să își facă liniștiți planuri în legătură cu modificările pe care vor să le aducă și să vadă ce costuri îi așteaptă. 

 

  1. Câștigă timp

Timpul este prețios, iar, pentru a nu-l irosi, cumpărătorul va selecta pe site să vadă acele imobile care corespund cu preferințele lui. 

Apoi acesta va merge să vadă și în realitate, apartamentul care corespunde nevoilor sale. Existența acestor schițe 2D și 3D îl va ajuta să își dea seama mai rapid și mai ușor care este imobilul pe care îl caută și astfel nu va trebui să se ducă să vizioneze o grămadă de alte apartamente care nu corespund dorințelor și cerințelor sale. 

Schițele 2D și 3D nu mai sunt ale viitorului, ci aparțin categoric prezentului. Așa că, apelează cu încredere la serviciile Domina Imobiliare. Încheie cu noi un contract de reprezentare și îți vei vinde imobilul mai repede decât te-ai aștepta. 

Avem ani de experiență în spate, avem un portofoliu mare de clienți și știm despre ce vorbim. Ne găsești rapid la 0737.800.000.

0737 800 000