[Din Culise] Ce Presupune Meseria De Agent Imobiliar - Cu Adrian Savu

Știm cu toții miturile legate de consultanții imobiliari. Oare sunt acestea adevărate? Sau sunt doar niște mituri?

A venit momentul să afli adevărul despre meseria de consultant imobiliar, chiar de la "sursă". Pregătește-te. Toate miturile pe care le știai, vor fi spulberate!

Acesta este cel de-al doilea interviu din cadrul unei serii de interviuri luate membrilor echipei Domina Imobliare. Rolul acestor interviuri este să ne cunoști mai bine, dar mai ales, să afli mai în amănunt, ce presupune meseria de agent imobiliar.

Spor la citit cel de-al doilea interviu, care îl are ca protagonist, pe Adrian Savu.

Interviu Cu Adrian Savu - Agent Imobiliar Domina

Ce te-a determinat să alegi meseria de agent imobiliar?

Ceea ce m-a determinat să aleg meseria de agent imobiliar, a fost faptul că îmi plac provocările și mi-am dorit să cunosc un alt domeniu de activitate, vast și fascinant.

Ce experiență ai în acest domeniu și câte persoane (cu aproximație) au reușit cu ajutorul tău, să își achiziționeze sau să vândă cu succes o locuință?

Ca și agent imobiliar activez de trei ani de zile, iar pentru a face un bilanț al persoanelor pe care le-am ajutat să-și găsească locuința visurilor sau să vândă o locuință prin intermediul serviciilor oferite, aș spune cu aproximație, 200 persoane.

Ce înseamnă pentru tine echipa Domina Imobiliare?

Pentru mine, Domina Imobiliare este mai mult decât o echipă. Este domeniul în care activez cu plăcere. Consider că echipa este parte a unei viziuni care pune în prim-plan și deservește clientul și cerințele sale.

Cum crezi că se diferențiază Domina Imobiliare de alte agenții imobiliare?

Domina Imobiliare creează mereu noi oportunități de dezvoltare și marketare, și cel mai important este că întotdeauna pune clientul pe primul loc. Întotdeauna primează interesele clientului și nu ale agenției, iar acest lucru cred că ne diferențiază de alte agenții imobiliare.

Ce este mai greu, să vinzi un imobil sau să cumperi? De ce?

În ambele cazuri este dificil. Luarea unei decizii este dificilă, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere sentimental.

Cum ai defini o tranzacție imobiliară cu "probleme"?

Multe tranzacții au probleme sau pot întâmpina probleme, dar scopul unui agent imobiliar este să le rezolve cu promptitudine și devotament.

Care a fost valoarea celei mai mari tranzacții intermediate de tine?

Cea mai mare valoare, a unei tranzacții intermediate de mine, a fost de 175.000 euro.

Care a fost cea mai frumoasă mulțumire pe care ai primit-o de la un client și de ce ți-a rămas în suflet?

Cea mai frumoasă mulțumire și satisfacția clienților care au tranzacționat prin intermediul meu, este cu siguranță recunoștința lor și poate cel mai important, faptul că, la o perioadă indelungată de timp după tranzacționare, au revenit cu încredere, tot la mine.

Ce vor oamenii să afle atunci când trec pragul agenției pentru prima dată?

Atunci când ne trec pragul pentru prima dată, clienții întreabă pur și simplu condițiile de colaborare cu agenția.

Cum reușești să gestionezi clienții dificili?

Atitudinea pozitivă, calmitatea și răbdarea necesară, sunt câteva lucruri care mă ajută să gestionez relația cu un client dificil.

De ce crezi că oamenii nu au încredere în agenții imobiliari?

Oamenii nu au încredere în agenții imobiliari deoarece nu sunt familiarizați cu modul de operare și cu munca depusă de agenția imobiliară.

Unde vezi Domina Imobiliare peste 5 ani? Dar peste 10?

Din punctul meu de vedere, peste 5 ani Domina va fi mult mai dezvoltată pe plan național, iar peste 10 ani, pe plan internațional.

Cum ți-ai descrie meseria pentru ca oricine să poată înțelege cu ce te ocupi?

Trebuie explicat omului, clientului modul cât și efortul depus de un consultant imobiliar, ca să poată să înțeleagă corespunzător meseria aceasta.

Ți-a influențat cariera în vreun fel viața personală? Crezi că ai acționa diferit în anumite situații dacă nu ai fi agent imobiliar?

În opinia mea, viața personală s-a mulat după viața profesională, având în vedere caracteristicile unui agent imobiliar devotat. Comportamentul meu de zi cu zi este influențat de comportamentul din timpul programului de lucru și trebuie respectată o anumită conduită!

Nu-i așa că acesta a fost un articol interesant și ai descoperit o mulțime de informații "din culisele" unei agenții imobiliare? Consultanții imobiliari sunt oameni, la fel ca și tine. Chiar dacă satisfacerea nevoilor clienților nu este treabă ușoară, bucuria pe care o au atunci când încheie o tranzacție favorabilă clientului, îi face să meargă înainte zi de zi și să-și facă treaba in continuare, cu seriozitate și devotament..

Acum că ai avut ocazia să ne descoperi ceva mai bine, te așteptăm bucuroși la sediul nostru, direct pe site sau la telefon 0737.800.000. Vom face toate eforturile pentru ca tu sa închei tranzacția mult dorită cu avantaje maxime!

0737 800 000