Domina Imobiliare oferă 10% discount la comisioane pentru tranzacțiile efectuate

Pentru a susține tranzacțiile imobiliare eficiente, Domina Imobiliare le oferă clienților săi un voucher de discount de 10%. Reducerea se aplică la comisioanele percepute, pentru orice tranzacție imobiliară efectuată în perioada 10 noiembrie 2021 – 31 decembrie 2022, iar pentru a intra în posesia cardului-cadou, clienții trebuie să se asigure că:

  • Sunt abonați la Newsletter-ul Domina Imobiliare (link abonare: https://www.domina.ro/newsletter)
  • Au în plan o nouă tranzacție imobiliară (discount-ul nu se aplică în cazul tranzacțiilor ale căror contracte sunt deja semnate sau în cazul ofertelor care au beneficiat de vizionări/discuții de negociere în momentul demarării campaniei)
  • Prezintă voucherul de discount de 10%, alături de codul DOMINA10.

Fii mai aproape de visul tău și de noutățile din imobiliare!

3 motive pentru care să te abonezi la Newsletter-ul Domina Imobiliare:

  • Primești recurent cele mai noi și importante oferte din portofoliul Domina Imobiliare
  • Ești primul care află reduceri de prețuri, ofertele ce beneficiază de exclusivitate și pe acelea care acceptă negocierea prețurilor.
  •  Ai acces la noutăți, tendințe, anunțuri din domeniul imobiliar și din domenii conexe

Ai o întrebare specifică sau o ofertă care necesită vânzare sau închiriere rapidă? Ai în plan achiziționarea unei locuințe sau a unui teren și îți dorești să faci cea mai bună alegere? Crezi că putem contribui activ la dezvoltarea companiei tale prin extinderea birourilor, a spațiilor dedicate depozitării?

Îți răspundem cu drag la numărul de telefon 0737.800.000 sau ne poți scrie pe adresa de e-mail [email protected]. Ne poți vizita și la sediul nostru din Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 48, Târgu Jiu, Jud. Gorj.

0737 800 000