Echipa Domina&Inspire Pictures dovedesc inca o data ca Mos Craciun exista!

Si anul acesta, in preajma Craciunului, continuam activitatea care a devenit deja o traditie la noi in firma. O traditie pe care o pastram cu drag, pentru ca ea ne umple inimile de dragoste si de bucurie. Si toata aceasta traditie are la baza: puterea de a darui.

In preajma sfintelor sarbatori de Craciun, ne aducem aminte sa fim mai buni, stam si evaluam anul care e pe cale sa se incheie si ne simtim binecuvantati cu tot ceea ce avem. Si din ceea ce avem, fie mult sau putin, alegem, an de an, sa daruim un pic si celor care nu au aceleasi posibilitati ca noi.

In videoclipul de mai jos iti aratam o frantura din bucuria pe care o aducem in casele a catorva familii cu copii din Judetul Gorj.

Ziua in care noi am decis sa desfasuram actiunea noastra caritabila a fost vineri, 15.12.2017.

Dis-de-dimineata ne-am adunat cu totii ( intreaga echipa Domina, impreuna cu Inspire Pictures) si am pornit cu voie buna, pusi pe fapte mari, catre Carrefour.

Aici am pus in cosul de cumparaturi: alimente, sucuri, dulciuri si fructe.

Am pregatit cu drag pachetele pentru fiecare copil si apoi am pornit cu masina la drum, catre 4 familii nevoiase. Doream sa le aducem o raza de bucurie copiilor din aceste familii si sa le demonstram ca, nu trebuie sa-si piarda speranta. Mos Craciun exista pentru toata lumea, indiferent de posibilitatile materiale!

Prima familie la care am poposit locuieste in Barsesti si este formata din 2 copii. Parintii i-au parasit si au plecat in strainatate si acestia au ramas singuri.

A doua familie la care am mers locuieste in Ceauru si este formata din mama si 9 copii.

A treia familie locuieste in Cojani si este formata din mama si 3 copii.

A patra familie locuieste la Logresti si este formata din mama si 2 copii.

Toate aceste familii se intretineau doar din alocatia copiilor.

Iata in cateva minute, cum ne-am petrecut noi ziua de 15 decembrie si sufletele in care am adus un strop de bucurie.
Te simti inspirat? Daca inca nu ai facut-o inca, realizeaza acum cat de multe ai in comparatie cu alte persoane si da ceva, din putinul tau si altora ( fie ca e vorba de ceva material sau pur si simplu o vorba buna, de incurajare ).

Avem mai mult decat ne inchipuim. Si daruind si altora, lumea poate fi mai frumoasa.

Sarbatori fericite din partea Domina Imobiliare si Inspire Pictures!