Să Cumperi Sau Să Închiriezi O Garsonieră În Tg Jiu? Cum E Mai Bine

Ești student sau un tânăr la început de drum și vrei să te orientezi spre garsonierele din Tg Jiu, dar nu ești sigur ce să alegi între încheiere sau achiziție? Ești în locul potrivit.

Fiind de unul singur, e clar că nu are sens să optezi pentru un apartament cu 2 sau cu 3 camere.

Chiar și dacă ești alături de persoana iubită, sunteți conștienți că un spațiu mai mic înseamnă și un cost pe măsură, iar asta e în regulă... cel puțin deocamdată.

Cert e că are balta pește și găsești cu ușurință atât închirieri de garsoniere în Târgu Jiu, cât și garsoniere în același frumos oraș - Tg Jiu - de vânzare.

E destul de important însă să știi ce anume îți dorești, pentru că altfel riști să te lași furat de peisaj și îți va fi din ce în ce mai greu să iei decizia corectă.

De aceea vin acum în ajutorul tău și în cele ce urmează îți prezint beneficiile aduse de fiecare dintre aceste două variante.

Astfel vei vedea cărui tipar corespunzi - un chiriaș sau un proprietar bun, şi vei putea pune apoi în balanță plusurile și minusurile, iar răspunsul nu va întârzia să apară.

Mă voi rezuma la evidențierea principalelor avantaje în cazul ambelor opțiuni, deoarece, să fim serioși, punctele forte ale uneia reprezintă punctele slabe ale celeilalte și viceversa.

Te avertizez însă că nu există o alegere câștigătoare, ci tu ești marele învingător în clipa în care realizezi de ce ai nevoie cu adevărat.

 

De ce să cumperi o garsonieră în Târgu Jiu

 

  1. E a ta

Nu asta e de fapt și ideea? Practic poți face orice te taie capul cu ea, renovări, modificări etc. și nu dai socoteală în fața nimănui.

Evident, există și acolo limite. Spre exemplu, dacă faci cumva gălăgie, vei fi tras imediat la răspundere de către vecini.

În plus, scapi de stresul constant că proprietarul poate oricând să posteze anunțuri pe site-urile cu garsoniere de vânzare în Târgu Jiu și să rămâi automat fără un acoperiș deasupra capului.

Nu se schimbă nici condițiile de locuire sau altceva asemănător. Acolo tu faci legea.

 

  1. Poți face bani cu ea

Dacă știi să "îți joci bine cartea", garsonierele din Târgu Jiu pot deveni adevărate afaceri.

În cazul în care nu ești nevoit să locuiești în acea locuință sau chiar ești plecat din oraș / țară pentru o anumită perioadă de timp, închirierea este o alternativă excelentă. Ești unul dintre cei care oferă garsoniere în Tg Jiu în chirie, nu unul care ia.

Poți considera că achiziția nu este nici mai mult și nici mai puțin decât o investiție pe termen lung.

 

  1. Costul se amortizează în timp

Având în vedere că nu plătești lună de lună chirie, e de la sine înțeles că banii respectivi iți rămân ție în buzunar.

Chiar și dacă ai rată la bancă pentru 20 - 30 de ani, te poți consola cu ideea că, la finalul acestor ani ce poate că par uneori de-a dreptul interminabili, imobilul va fi oficial al tău.

 

  1. Ai o proprietate pe numele tău

Vânzările de garsoniere în Târgu Jiu sunt obișnuite, însă e ceva cu totul aparte când te gândești că una în curând îți va aparține.

Prețurile oscilează constant, anul acesta fiind nenumărate garsoniere de vânzare în Tg Jiu ieftine și poate în următorul suma cerută zboară în aer, dar contractul de proprietate îți dă stabilitate.

Știi că, orice s-ar întâmpla, ai o locuință pe care te poți baza. Nimeni nu ți-o poate lua.

 

De ce să închiriezi garsoniere în Tg Jiu

 

  1. Nu îți iei responsabilități

De ce să îți bați capul cu diverse defecțiuni ce inevitabil apar într-un moment sau altul? Asta ca să nu mai spun că de obicei vin exact atunci când ai mai multe de făcut și se țin în lanț unele de altele.

Rolul chiriașului este pur și simplu să îi aducă proprietarului la cunoștință aceste probleme și el se va ocupa apoi de rezolvarea lor.

La fel se întâmplă și atunci când locatarii blocului trebuie să repare vreo țeavă sau să facă alte modificări. Imaginează-ți numai cât ar costa, într-un bloc vechi, schimbarea liftului...

 

  1. Ești liber să te muți oricând dorești

Nu, nu mă refer acum că te poți lua și pleca oricând vrei, fără a privi nici măcar pentru o secundă în urmă.

Există nişte pași de urmat pentru o mutare, dar e mult mai simplu să îi respecți pe aceștia decât să aștepți să ți se vândă garsoniera.

Cine știe, poate serviciul te solicită în altă parte și n-ai de ales decât să te muți sau e timpul să îți întemeiezi o familie și garsoniera nu mai oferă îndeajuns spațiu.

 

  1. Poți negocia prețul chiriei

Trebuie să recunosc că acest aspect nu este mereu valabil. Nu toți proprietarii sunt dispuși să lase din preț.

Totuși, majoritatea mai cedează în special vara, când lumea nu prea caută chirii.

Dacă ești pe fază, n-ai cum să nu prinzi vreo oportunitate imposibil de ratat.

 

  1. Îți rămâne suma mare de bani pentru alte proiecte

Deşi dai bani din buzunar lună de lună și nu se mai întorc, dacă te mulțumești cu garsoniere în Tg Jiu de închiriat îi păstrezi pe cei necesari pentru a cumpăra una.

Poți folosi bugetul acela pentru finanțarea unei afaceri care, în cazul în care atinge succesul, îți va aduce un profit uriaș.

E ok și dacă nu ai banii respectivi, pentru că măcar nu ajungi la mâna băncii. Chiria o plătești din veniturile recurente, nu e nevoie să te îndatorezi.

 

Ei bine, uite că am ajuns la final. Care este varianta spre care te îndrepți?

Indiferent de alegere, Domina Imobiliare îți pune la dispoziție cele mai bune oferte din Tg Jiu. Avem garsoniere de închiriat și cumpărat în Tg Jiu actualizate la zi, precum și case, apartamente, spații comerciale și terenuri.

Contactează-ne aici sau dă-ne rapid un telefon la 0737.800.000.