Seminar Gratuit Pentru Antreprenori, Marca Lorand Soares Szasz, In Targu Jiu

În mediul de afaceri actual, concurenţa este mai aprigă pe zi ce trece. Iată de ce, pentru ca afacerea ta să ţină pasul cu timpul, trebuie să te dezvolţi în primul rând tu, ca persoană. Odată cu tine va creşte şi firma ta şi profitul pe care îl obţii de pe urma ei.

 

Şi noi... noi ne dorim ca tu să fii mai bun, de la un an la altul. Iată de ce, acum 2 ani l-am adus pe Lorand Soares Szasz cu seminarul lui "21 Strategii pentru a creşte afacerea ta" în Târgu Jiu. Iar acum ne pregătim să repetăm această experienţă, aducându-l din nou, pe Lorand, la noi în oraş, cu seminarul "14 Strategii pentru a creşte afacerea ta".

 

 

Aşa cum îţi spuneam: agenţia Domina Imobiliare susţine mediul antreprenorial din Târgu Jiu. Aşa că... noi, în calitate de Partener Oficial al lui Lorand Soares Szasz ne-am ocupat de tot ce înseamnă organizare. Totul pentru ca tu să vii şi să participi la eveniment în cele mai bune condiţii.

 

Detaliile seminarului şi linkul pentru înscriere le găseşti mai jos:

 

Lorand Soares Szasz, trainer şi speaker pentru antreprenori, vine în Târgu-Jiu, pe 25 aprilie, cu Seminarul Gratuit "14 Strategii pentru a creşte afacerea ta".

 

Îţi recomandăm să participi la seminar dacă eşti proprietarul unei afaceri sau conduci o afacere.

 

Vei afla:

  • cum să îţi creşti vânzările

  • cum să rezolvi provocările legate de echipă

  • cum să construieşti un sistem şi proceduri în afacerea ta

  • cum să te asiguri că tu, cel care conduce, faci lucruri cu impact mare 

 

 

Lorand susţine seminarii de acest gen în toată ţara, încă din 2008 şi până acum au participat peste 150.000 de oameni interesaţi de dezvoltarea afacerilor.

 

A fost votat 3 ani la rând cel mai bun speaker la evenimentele "Business Days" şi a lucrat îndeaproape în programul lui de training cu peste 1500 de afaceri din România.

 

Aşa că, dacă eşti antreprenor sau managerul general al unei firme, îţi recomandăm să nu ratezi seminarul de pe 25 aprilie.

 

0737 800 000