Un Lucru Pe Care Nu-l Stiai Despre Domina.ro

Agentia Domina Imobiliare tine la imaginea ei. Nu tratam cu indiferenta brandul nostru si tocmai de aceea am ales sa il inregistram la OSIM. Mai jos poti vedea certificatul care atesta faptul ca Domina Imobiliare este marca inregistrata.

Iti spunem asta pentru ca vrem ca tu sa stii ca, Domina nu este o oarecare firmulita de imobiliare, infiintata peste noapte cu scopul de a atrage 2-3 clienti.

Misiunea noastra este sa servim cat mai bine segmentul de piata imobiliar din judetul Gorj si prin tot ceea ce facem, demonstram profesionalism si dedicatie in ceea ce priveste modul cum ne tratam meseria si respectul aratat clientilor care ne trec pragul.

Iata de ce, avand in minte interesul pentru clientii nostri si dorind in permanenta sa le satisfacem cat mai bine dorintele si nevoile, am optat pentru inregistrarea marcii Domina la OSIM.

Drept urmare, este bine sa stii ca, pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a ne proteja imaginea noastra, ca firma, pe care am cladit-o servind in mod exemplar peste 2000 de clienti, in cei 10 ani de activitate, iti recomandam:

  • sa nu folosesti pozele pe care le gasesti pe site-ul Domina, cu sigla firmei noastre pe ele. Aceste poze sunt facute de catre agentii nostri imobiliari si drepturile de copyright ale acestor poze ne apartin
  • nu arunca vorbe jignitoare la adresa firmei, daca nu ai dovezi reale si concludente. Nu suntem o firmulita de cartier, in care sa arunci cu noroi, iar noi sa stergem cu buretele sau sa trecem cu vederea. Si avand in vedere ca postarea pe internet, da acces la parerea ta tuturor, trebuie sa-ti asumi responsabilitatea propriilor vorbe si fapte.

Deoarece firma Domina Imobiliare este marca inregistrata, defaimarea ei in orice fel sau folosirea materialelor asupra carora avem drept de copyright, poate atrage cu sine deschiderea unui proces penal.

Atentie: mentionarile facute mai sus nu sunt menite sa te faca sa dai un pas inapoi din colaborarea cu noi. Sunt pentru cei rau intentionati, care considera ca, o relatie de colaborare de tipul win-win ( castig – castig ) nu este pentru ei si vor mai degraba scurtaturi care sa ii avantajeze doar pe ei.

Vrem ca tu sa colaborezi cu cei mai buni. Agentia Domina Imobiliare este cea mai mare agentie imobiliara din judetul Gorj. Si chiar daca suntem pe primul loc, continuam sa vrem mai mult. Facem zilnic eforturi pentru a ajunge in fata ta cu cele mai bune oferte si servicii net superioare celorlalte agentii imobiliare. Contacteaza-ne si convinge-te de profesionalismul nostru!