Apariții media Domina Imobiliare Tg. Jiu

Domina Imobiliare - Actiune caritabila

Mos Craciun exista! Si anul acesta, in preajma Craciunului, continuam activitatea care a devenit deja o traditie la noi in firma. O traditie pe care o pastram cu drag, pentru ca ea ne umple inimile de dragoste si de bucurie. Si toata aceasta traditie are la baza: puterea de a darui. In preajma sfintelor sarbatori de Craciun, ne aducem aminte sa fim mai buni, stam si evaluam anul care e pe cale sa se incheie si ne simtim binecuvantati cu tot ceea ce avem. Si din ceea ce avem, fie mult sau putin, alegem, an de an, sa daruim un pic si celor care nu au aceleasi posibilitati ca noi. In videoclipul de mai jos iti aratam o frantura din bucuria pe care o aducem in casele a catorva familii cu copii din Judetul Gorj. Ziua in care noi am decis sa desfasuram actiunea noastra caritabila a fost vineri, 15.12.2017. Dis-de-dimineata ne-am adunat cu totii ( intreaga echipa Domina, impreuna cu Inspire Pictures) si am pornit cu voie buna, pusi pe fapte mari, catre Carrefour. Aici am pus in cosul de cumparaturi: alimente, sucuri, dulciuri si fructe. Am pregatit cu drag pachetele pentru fiecare copil si apoi am pornit cu masina la drum, catre 4 familii nevoiase. Doream sa le aducem o raza de bucurie copiilor din aceste familii si sa le demonstram ca, nu trebuie sa-si piarda speranta. Mos Craciun exista pentru toata lumea, indiferent de posibilitatile materiale! Prima familie la care am poposit locuieste in Barsesti si este formata din 2 copii. Parintii i-au parasit si au plecat in strainatate si acestia au ramas singuri. A doua familie la care am mers locuieste in Ceauru si este formata din mama si 9 copii. A treia familie locuieste in Cojani si este formata din mama si 3 copii. A patra familie locuieste la Logresti si este formata din mama si 2 copii. Toate aceste familii se intretineau doar din alocatia copiilor. Iata in cateva minute, cum ne-am petrecut noi ziua de 15 decembrie si sufletele in care am adus un strop de bucurie.

Echipa Domina Imobiliare - Sarbatori fericite!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Cu ocazia Craciunului am creat un video special pentru tine, pentru a-ti oferi cele mai sincere si calde urari, din partea echipei noastre. Echipa Domina Imobiliare va ureaza SARBATORI FERICITE!

Echipa Domina Imobiliare

Inovam prin profesionalism piața imobiliară! Venim cu cele mai noi și cele mai rapide oferte! Economisește timp și energie apelând direct la serviciile Echipei noastre. Domina - Inovare în imobiliare!

Spot Echipa Domina Imobiliare

Initializam programul cel mai eficient in determinarea deciziei ideale pentru clientii nostri. Conspectam...inovam...optimizam...comunicam...legam parteneriate benefice idealului tau...conducem intr-o piata care se modifica constant intr-o forma dorita de clientii nostri. Cercetam si dezvoltam platforme usor de utilizat aducand un avantaj consistent, conturand un factor important...Timpul. Ia decizia corecta intr-un timp scurt si lasa-ne pe noi sa cautam pentru tine. Echipa Domina imobiliare ramane partenerul tau de incredere in domeniul imobiliar. Deschide o noua forma de servicii si cere parerea agentilor nostri! Domina - inovare in imobiliare!

Noul sediu Domina Imobiliare

Domina imobiliare Targu-Jiu Str. Tudor Vladimirescu nr 48. Fiecare casa se impune cu un anumit standard...Valoarea se defineste prin prezenta fiecarui ocupant si fiecarei suflari inspirate in interiorul ei. Directia si intregul ansamblu se stabilesc cu o masura eleganta, configurand drumul nostru spre cel mai apropiat punct de excelenta. Motivaţia timpului ne pune în mişcare. Este de datoria noastră să continuăm si sa definim intr-o nota proprie succesul. Sprijinim schimbarea, identificam nevoia, realizam conceptul, rasplatim efortul si multiplicam remarcabilul. Deschide-ne noua usa si lasa-ne sa te surpindem cum am reusit de fiecare data cand dificultatea si presiunea alegerii tale au ajuns in fata noastra. Va oferim acelasi devotament si respect conturat intr-un nou sediu special amenajat pentru a servi exigentele fiecarui client. Tot ceea ce facem este declanşat de dorinţele noastre combinate cu cerintele solicitantului. Domina imobiliare ramane etalonul principal in domeniul imobiliar. Experienta ne aduce tot mai...apoape de clientii nostri. DOMINA IMOBILIARE suflul energiei ideale pt atingerea obiectivelor.

0737 800 000