Apariții media Domina Imobiliare Tg. Jiu

Ruben Draghici

Profesionalismul, increderea in sine si felul în care arăţi ca meriti locul tau este reprezentarea fizică a naturii şi a calităţii stării minţii tale. Un om demn de pozitia lui si un om care are grija ca timpul vostru sa fie eficient.

Spot promovare Agentia Ruben Imobiliare

Prezentare Video proprietate

Domina Imobiliare

Incurajam familiile, tinerii care sunt la inceput de drum, oamenii care vor sa isi achizitioneze o CASA (definitia Casei in contextul nostru reprezinta templul exterior al sufletului nostru) si fara indoiala sa te alaturi familiei Domina. Vino alaturi de NOI...suntem VOI! Increderea si Loialitatea sunt unele din multele cuvinte care ne definesc. Vizionare placuta!

Campanie 1 Martie

Prima luna a primaverii este dedicata in mod traditional sarbatorii femeilor si poarta trasaturile incontestabile ale feminitatii: gingasie, tandrete, afectiune, renastere. In asteptarea nerabdatoare a primaverii, a lunii martie, echipa Domina Imobiliare s-a pregatit deja de primavara de la primele ore ale diminetii, intampinand doamnele si domnisoarele, de pe strazile targujiene cu flori si martisoare, simboluri ale primaverii. Campanie cu drag de martisor ce are ca scop serbarea primaverii, totodata lunii femeilor si un martisor pentru un zambet.

0737 800 000