Informații despre INFINITY RESIDENCE 3

Îndrăzneşte să îţi imaginezi locuinţa perfectă pentru tine! Noi îţi venim în ajutor cu un nou proiect de mare anvergură aflat în plină dezvoltare în oraşul tău, care îşi propune să găsească echilibrul perfect între confort, linişte şi intimitate, principalii factori în construirea căminului potrivit nevoilor tale, în modelarea unui stil de viaţă superior.

Prin acest proiect, dezvoltatorul, care se bucură de notorietate şi prestigiu, doreşte să ilustreze perfect revalorificarea unei zone a oraşului şi reconfigurarea unei comunităţi.

INFINITY RESIDENCE 3, situat în imediata apropiere a Parcului Coloana Infinitului, pe Calea București, nr. 7, vine în întâmpinarea dorințelor tale cu un ansamblu rezidențial menit să îți asigure tot confortul necesar.

Centrul oraşului se află la doar câteva minute distanţă şi există în apropiere: acces la mijloacele de transport în comun, instituţii de învăţământ (grădiniţe, şcoli generale, licee de prestigiu precum Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu), instituţii bancare, parcuri (Parcul Coloana Infinitului), cabinete şi laboratoare medicale, magazine, astfel încât orice necesitate să poată fi satisfăcută în cel mai scurt timp.

Dacă ești în căutarea unei locuințe noi pentru tine și familia ta, în Ansamblul Rezidențial Infinity 3 găsești garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe diverse, compartimentări eficiente și prețuri avantajoase.
Indiferent de nevoile tale de spațiu sau de bugetul alocat achiziționării unei locuințe noi, suntem siguri că vei găsi casa potrivită preferințelor tale.
Se oferă, de asemenea, posibilitatea de a-ți personaliza locuința prin alegerea finisajelor dintr-o gamă variată pusă la dispoziție de furnizorii colaboratori.

Complexul rezidențial prezintă un regim de înălţime P+2E, fiind conceput pentru a satisface şi cele mai exigente gusturi şi îmbină cu succes designul modern cu finisajele de calitate, fiind compus din 78 de unități locative.

Finisaje și dotări:

- izolaţie exterioară cu polistiren de 10 cm

- tâmplărie pvc cu ferestre mari tripan, ceea ce creează spații luminoase

- centrală termică proprie

- sistem de încălzire prin pardoseală

- contorizare proprie pentru utilităţi

- finisaje interioare personalizate și obiecte sanitare incluse în preţ

- ușă metalică la intrare, uși interioare

-  instalație electrică și sanitară completă

- interfon și acces securizat

- loc de parcare inclus în prețul de achiziție

Apartamentele se predau complet finisate, termenul de finalizare fiind septembrie 2024.

Pentru a satisface necesitățile și dorințele celor care doresc să-și cumpere o locuință, dezvoltatorul a conceput o gamă largă de tipologii de apartamente, cu suprafețe și compartimentări variate.

Ansamblul e compus dintr-un mix echilibrat de garsoniere și apartamente cu 2/3 camere, eficient compartimentate, după cum urmează:

- garsoniere: cu suprafaţă utilă totală între 45-53 m.p., la prețuri cuprinse între 70.000 euro – 76.000 euro

- apartamente cu 2 camere: cu suprafaţă utilă totală între  48-70 m.p., la prețuri cuprinse între 74.500 euro – 100.000 euro

- apartamente cu 3 camere: cu suprafaţă utilă totală între 77-87 m.p., la prețuri cuprinse între 119.000 euro – 131.000 euro

La aceste prețuri se adaugă TVA conform legii.

Modalitate de plată

Cash – avans minim 25%

Credit - Prima Casă/ Ipotecar/ Imobiliar - cu avans minim 25%

Achizitionarea unui apartament nou într-un ansamblu rezidențial îți permite să economisești bani și timp. Nu trebuie să repari, să renovezi, să modifici! Tot ce ai de făcut e să te relaxezi și să te bucuri de o casă NOUĂ care este cu adevarat a ta!

 

Facilități - INFINITY RESIDENCE 3

Facilități

Spații verzi
Video Interfon
Parcare supraterană
Acces facil mijloace de transport
Iluminare stradală
Barieră

Finisaje

Izolaţie exterioară
Parchet
Glet
Lavabilă
Gresie
Faianţă

Utilităţi

Curent Electric
Apă curentă
Canalizare
Gaze naturale
Drum asfaltat

Poziționare pe hartă

Proprietăți - INFINITY RESIDENCE 3

 0721640000

Salut! Dacă dorești mai multe detalii despre INFINITY RESIDENCE 3 trimite un mesaj pentru Andreea Filipescu și te contactăm în cel mai scurt timp.

0737 800 000