Apariții media Domina Imobiliare Tg. Jiu

Primăvara începe cu Domina Imobiliare

De Ziua Internațională a Femeii, videoul acesta este semnul nostru de mulțumire pentru ceea ce sunt femeile în viața noastră: viziunea, determinarea, dorința de a fi mai buni, de a ne dezvolta, de a ne bucura alături de ele că suntem Acasă. 🌸🌸🌸 Poate că nu avem nevoie de un sezon nou pentru a ne bucura să spunem din nou că 𝐃𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐨𝐢 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐀𝐜𝐚𝐬𝐚̆, dar, cu siguranță, avem nevoie de orice impuls, emoție pentru a construi noi povești de succes alături de clienții noștri! 💜

Prezentare Domina Imobiliare

Suntem o echipă cu o vastă experiență în domeniul imobiliar. Domina Imobiliare vă pune la dispoziție un portofoliu variat cu oferte. Fie că Vinzi, Cumperi sau Închiriezi, apelează cu încredere la specialiștii noștri care iți vor răspunde cu maximă seriozitate și profesionalism fiecărei cereri sau oferte! Domina Imobiliare este cea mai tehnologizată agenție imobiliară. DOMINA IMOBILIARE - DE LA NOI ÎNCEPE ACASĂ!

Interviu 1PLUSTV cu Ruben Drăghici, manager Domina Imobiliare

Se spune că a aduce un business pe plus înseamnă a acționa eficient resursele existente. La 1 an de la apariția postului de televiziune 1 Plus TV, am povestit despre cele mai importante resurse ce au stat la baza construcției Domina Imobiliare, dar și despre cifre, viziune și leadership. Mulți ani de acum înainte, emisiuni și mesaje inspirate, 1 Plus TV!

Domina Imobiliare - Moș Crăciun există 2020

Pentru cei mai triști dintre noi, care și-au pierdut speranța revederii cu Moș Crăciun, care au uitat să trăiască bucuria deschiderii cadourilor, am recreat magia sărbătorilor. Echipa Domina Imobiliare, alături de partenerii noștri de la Inspire Pictures și 1 Plus TV, am dat startul Crăciunului în cel mai frumos mod cu putință pentru câteva familii din județul Gorj. Știm deja, din anii trecuți, că Moșul străbate cu bine drumurile grele, dacă ele au fost presărate cu un strop de optimism.

Domina Imobiliare - O nouă imagine

Sunt alegeri pe care le facem pentru o viață întreagă, de care ne bucurăm ani și care ne aduc satisfacții în fiecare clipă. Prin conceptul de servicii imobiliare integrate pe care Domina Imobiliare le oferă, suntem parte a acestor alegeri, așadar le privim cu 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦, 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭.Lansăm cel mai nou video de prezentare al agenției Domina, în care am pus toată energia și experiența acumulate în cei 12 ani de când suntem un brand recunoscut în domeniu.

0737 800 000