Apariții media Domina Imobiliare Tg. Jiu

Domina Imobiliare - Moș Crăciun există 2020

Pentru cei mai triști dintre noi, care și-au pierdut speranța revederii cu Moș Crăciun, care au uitat să trăiască bucuria deschiderii cadourilor, am recreat magia sărbătorilor. Echipa Domina Imobiliare, alături de partenerii noștri de la Inspire Pictures și 1 Plus TV, am dat startul Crăciunului în cel mai frumos mod cu putință pentru câteva familii din județul Gorj. Știm deja, din anii trecuți, că Moșul străbate cu bine drumurile grele, dacă ele au fost presărate cu un strop de optimism.

Domina Imobiliare - O nouă imagine

Sunt alegeri pe care le facem pentru o viață întreagă, de care ne bucurăm ani și care ne aduc satisfacții în fiecare clipă. Prin conceptul de servicii imobiliare integrate pe care Domina Imobiliare le oferă, suntem parte a acestor alegeri, așadar le privim cu 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦, 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭.Lansăm cel mai nou video de prezentare al agenției Domina, în care am pus toată energia și experiența acumulate în cei 12 ani de când suntem un brand recunoscut în domeniu.

Măsuri de prevenție împotriva COVID-19

Pentru a fi mai aproape, dar în siguranță, de fiecare dintre clienții, partenerii și consultanții noștri, echipa Domina Imobiliare a făcut toate eforturile necesare pentru a îndeplini toate normele în vigoare și pentru a ne asigura, astfel, că rămânem sănătoși.  Am introdus consiliere pe baza programărilor Am dotat sediul Domina cu toată gama de produse dedicate dezinfectării și protecției Iubim digitalizarea, așadar vă suntem aproape în orice moment, prin canalele online.

Concept Agentie Imobiliara

Prezentare concept Agentie Imobiliara Ruben Draghici

Domina Imobiliare - Actiune caritabila

Mos Craciun exista! Si anul acesta, in preajma Craciunului, continuam activitatea care a devenit deja o traditie la noi in firma. O traditie pe care o pastram cu drag, pentru ca ea ne umple inimile de dragoste si de bucurie. Si toata aceasta traditie are la baza: puterea de a darui. In preajma sfintelor sarbatori de Craciun, ne aducem aminte sa fim mai buni, stam si evaluam anul care e pe cale sa se incheie si ne simtim binecuvantati cu tot ceea ce avem. Si din ceea ce avem, fie mult sau putin, alegem, an de an, sa daruim un pic si celor care nu au aceleasi posibilitati ca noi. In videoclipul de mai jos iti aratam o frantura din bucuria pe care o aducem in casele a catorva familii cu copii din Judetul Gorj. Ziua in care noi am decis sa desfasuram actiunea noastra caritabila a fost vineri, 15.12.2017. Dis-de-dimineata ne-am adunat cu totii ( intreaga echipa Domina, impreuna cu Inspire Pictures) si am pornit cu voie buna, pusi pe fapte mari, catre Carrefour. Aici am pus in cosul de cumparaturi: alimente, sucuri, dulciuri si fructe. Am pregatit cu drag pachetele pentru fiecare copil si apoi am pornit cu masina la drum, catre 4 familii nevoiase. Doream sa le aducem o raza de bucurie copiilor din aceste familii si sa le demonstram ca, nu trebuie sa-si piarda speranta. Mos Craciun exista pentru toata lumea, indiferent de posibilitatile materiale! Prima familie la care am poposit locuieste in Barsesti si este formata din 2 copii. Parintii i-au parasit si au plecat in strainatate si acestia au ramas singuri. A doua familie la care am mers locuieste in Ceauru si este formata din mama si 9 copii. A treia familie locuieste in Cojani si este formata din mama si 3 copii. A patra familie locuieste la Logresti si este formata din mama si 2 copii. Toate aceste familii se intretineau doar din alocatia copiilor. Iata in cateva minute, cum ne-am petrecut noi ziua de 15 decembrie si sufletele in care am adus un strop de bucurie.

0737 800 000