Ce agenție imobiliară să aleg - Motive să alegi Domina Imobilare

Alegerea unei agenții imobiliare reprezintă o decizie importantă, însă dificilă având în vedere numărul mare de agenții. Prin agenția Domina Imobiliare, îți oferim o gamă unică de servicii, care ne-au plasat pe primul loc în preferințele clienților din județul Gorj, atunci când intenționează să realizeze o tranzacție imobiliară.

De ce este site-ul www.domina.ro primul punct de informare?

1. Este actualizat zilnic

Vrem să te ținem constant la curent cu modificările care se petrec pe piața imobiliară din Târgu Jiu și din județul Gorj. Din acest motiv, punem mare preț pe actualizarea zilnică a ofertelor de pe site, pentru ca tu să ai siguranța că vei găsi doar oferte valide, cu toate informațiile corecte.

2. Site-ul este disponibil de pe toate dispozitivele (calculator, tabletă, telefoane mobile)

În această perioadă, accesul la internet se realizează de pe mai multe dispozitive. Iar din acest motiv, am vrut să fim siguri că platforma www.domina.ro este disponibilă de pe calculator, tabletă sau telefon, astfel încât experiența pe care clienții o au să fie cât mai facilă. Și să te putem asigura, că atunci când alegi să vinzi sau să închiriezi prin noi o proprietate, oricine poate avea acces ușor la toate informațiile.

3. Site-ul are certificat de securitate, pentru că protecția datelor este esențială pentru noi

Securitatea datelor reprezintă una dintre preocupările noastre permanente. Din acest motiv conexiunea dintre clienți și website este criptată, astfel încât să nu permitem vulnerabilități care ar putea avea ca rezultat accesul unor terțe persoane, la datele personale. 

4. Se încarcă rapid pe calculator și de pe dispozitive mobile

Viteza ne caracterizează, iar acest lucru se referă atât în mediul on-line, cât și offline. Prin Domina Imobiliare, ai siguranța că procesul de căutare sau vânzare a unei proprietăți se realizează în cel mai scurt timp.

Google ne acordă 91 din 100 de puncte, atunci când vine vorba de viteza de încărcare a site-ului, unde 100 de puncte reprezintă cel mai mic timp de încărcare posibil.

5. Număr de telefon ușor de reținut

0737.800.000 este un număr de telefon care poate fi reținut cu ușurință și pe care îl poți apela de pe telefonul mobil cu un simplu click. Unul dintre agenții noștri te va ajuta cu cea mai mare plăcere, pentru a realiza cea mai bună tranzacție.

6. Găsești rapid proprietatea dorită

Site-ul oferă o gamă completă de filtre, adaptate fiecărui tip de proprietate, astfel încât filtrarea să se realizeze cât mai facil, în vederea găsirii facile a proprietății căutate. Căutarea se poate realiza în funcție de mai multe criterii:

  • Cuvinte cheie
  • ID-ul proprietății
  • Interval de preț
  • Diferite atribute (număr de camere, tip teren etc.)

 

 

7. Te ajutăm să găsești creditul potrivit pentru tine

Indiferent că închei sau nu o tranzacție prin noi, te ajutăm să găsești cel mai bun credit. Avem o experiență îndelungată cu cele mai bune bănci din România și suntem mereu informați despre cele mai bune oferte care apar.

8. Realizare automată conversie valutară

Indiferent că vrei să vezi prețul unei proprietăți în Lei sau Euro, acest lucru este posibil prin integrarea pe care o avem cu Banca Națională a României, astfel încât să nu fie nevoie să calculezi manual conversia.

9. Poți salva ofertele preferate, printr-un singur click

Ai găsit mai multe oferte pe care vrei să le urmărești? Site-ul Domina Imobiliare oferă posibilitatea de a le salva, cu un simplu click pe butonul Salvează oferta. Ulterior, ai posibilitatea de a vedea oricând proprietățile salvate, prin click pe butonul din partea dreapta sus a site-ului.

10. Ai la dispoziție un calculator de taxe notariale

Poți calcula ușor, care sunt taxele notariale pe care trebuie să le plătești, atunci când cumperi sau vinzi o proprietate. Dacă vrei să calculezi pentru o proprietate care nu este pe site, poți accesa secțiunea Informații utile -> Calculator de taxe notariale.

 

Pentru proprietățile de pe site, calculatorul este automat afișat, astfel încât să poți vedea informația foarte ușor, fără să faci alte acțiuni suplimentare.

11. Facilităm negocierea prețului, printr-un simplu click

Dacă ai găsit o proprietate de care ești interesat, poți propune foarte ușor un noi preț, printr-un singur click. Informația ajunge la proprietar, iar colegii noștri revin cu un răspuns în cel mai scurt timp.

 

 

12. Identificarea unei proprietăți, direct pe hartă

Dacă vrei să cauți o proprietate într-o anumită zonă, poți face asta direct de pe hartă. Tot ce trebuie să faci este să deschizi Prima pagină și să derulezi la hartă, după care să alegi tipul proprietății de care ești interesat. Poți da click pe săgeata roșie pentru a vedea mai multe informații despre proprietate.

 

 

13. Beneficiezi de consiliere gratuită

Dacă ai nevoie de informații suplimentare cu privire la pașii necesari în momentul în care vinzi sau cumperi o proprietate, informația este la un click distanță.

Am creat special pentru tine două ghiduri care cuprind raspunsurile la cele mai frecvente întrebări: Ghidul Cumpărătorului, Ghidul Vânzătorului, dar și alte Informații utile.

Dacă ai întrebări suplimentare, echipa Domina Imobiliare îți stă la dispoziție, cu toate datele de contact.

14. Ne poți trimite proprietatea sau cererea ta

Dacă ai o proprietate pe care dorești să o vinzi sau să o închiriezi, ai posibilitatea de a face asta rapid, prin Publicarea unui anunț. Colegii noștri te vor contacta pentru a afla mai multe despre proprietate, astfel încât să găsim împreună un client, în cel mai scurt timp.

Dacă vrei să cauți o proprietate, fie pentru achiziție fie pentru închiriere, poți Completa o cerere de achiziție sau închiriere, iar noi vom demara căutările, pentru a identifica proprietatea potrivită.

15. Setează alerte de preț

Dacă ai găsit o proprietate care te interesează, dar depășește bugetul tău, poți seta o alertă de preț pentru a fi informat în momentul în care acesta se modifică.

 

0737 800 000