Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Vă prezentăm cele mai frecvente întrebări.

Care sunt serviciile oferite?

Cu o echipă formată din 9 specialiști în Imobiliare, oferim servicii integrate de consultanță în definirea nevoii de tranzacționare, evaluare, vânzare și gestionare a ofertelor, comunicare și promovare. De asemenea, prin partenerii noștri, oferim sprijin în obținerea finanțării necesare unei achiziții Imobiliare.

Care este comisionul perceput de agenție?
De ce să aleg agenția Domina Imobiliare?

Agenția Domina Imobiliare este cea mai mare companie de profil din Oltenia, atât prin numărul de oferte active din portofoliu, cât și din perspectiva echipei de consultanți. Astfel, Domina Imobiliare garantează eficiență, profesionalism și 100% implicare în procesul de tranzacționare imobiliară, pentru ca fiecare client să îndeplinească obiectivele stabilite rapid și conform așteptărilor.

Citește mai multe aici.

Cum pot fi la curent cu toate informațiile/ofertele agenției?

Prin abonarea la Newsletter-ul Domina, activă aici https://www.domina.ro/newsletter, fiecare set de oferte, informații, tendințe și recomandări specializate va ajunge și pe adresa de e-mail pe care o completați. Tot ceea ce trebuie să faceți este să verificați constant contul de e-mail.

În cât timp voi fi contactat de un agent imobiliar (broker) pentru a discuta oportunitățile de colaborare?

În maxim 12 ore (în zilele lucrătoare), unul dintre consultanții Domina Imobiliare vă va contacta pentru a vă explica etapele următoare, modul de lucru al agenției sau strict pentru a răspunde unei întrebări punctuale.

Care este experiența agenților imobiliari în domeniu?

Fiecare dintre agenții noștri imobiliari au experiența validată a unui consultant imobiliar prin mii de tranzacții încheiate cu succes, prin menținerea poziției de lider al pieței imobiliare din Oltenia, precum și prin certificări, atestate și training-uri finalizate de-a lungul timpului. De asemenea, echipa Domina Imobiliare investește constant în dezvoltarea consultanților, în informare cu privire la trenduri/tendințe și previziuni din domeniu, dar și din domenii conexe.

Trebuie să lucrez doar în sistem de reprezentare exclusivă?

Da, toate ofertele cuprinse în portofoliul Domina Imobiliare se fac în regim de exclusivitate.

Care sunt canalele folosite pentru promovarea ofertelor?

Ofertele incluse în portofoliul Domina Imobiliare sunt promovate constant și intens prin cele mai importante canale: Social Media (Facebook, Instagram), website (www.domina.ro), Google, baze de date de abonați la Newsletter, prin conexiuni și comunicare directă, prin montare de bannere la adresa imobilelor.

În cât timp pot închiria/vinde o locuință prin agenția Domina Imobiliare?

Pentru a defini un interval de timp aproximativ al încheierii tranzacției, consultanții Domina Imobiliare vor evalua caracteristicile proprietății, așteptările clientului și piața de consum, pe segmente similare. În funcție de toate aceste criterii, precum și de aspecte ce vizează gradul de urgentare al finalizării tranzacției, veți primi acces la o evaluare de timp personalizată.

Cum pot afla cât valorează proprietatea mea?

Consultanții Domina Imobiliare oferă consultanță în determinarea intervalului de cost personalizat caracteristicilor proprietății dumneavoastră. În funcție de aceste specificații, dar și de alte coordonate ulterioare (perioada ofertei active, gradul de interes manifestat de clienți etc.), veți primi noi actualizări ale prețurilor, în raport cu cerințele pieței.

Cum pot accesa un credit, în cazul în care nu dispun de bugetul integral necesar?

Printr-un parteneriat extins cu cele mai importante instituții bancare, facilităm accesul la simularea unui credit și la informarea completă cu privire la obținerea unei finanțări. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

În cât timp pot închiria/cumpăra o locuință prin agenția Domina Imobiliare?

Pentru a defini un interval de timp aproximativ al încheierii tranzacției, consultanții Domina Imobiliare vor evalua așteptările clientului, bugetul disponibil și piața de consum. În funcție de toate aceste criterii, precum și de aspecte ce vizează gradul de urgentare al finalizării tranzacției, veți primi acces la o evaluare de timp personalizată.

Cum pot afla dacă prețul unei proprietăți se modifică?

Fiecare ofertă listată pe site-ul Domina.ro are asociată o alertă, cu ajutorul căreia veți fi permanent informat cu privire la posibile modificări de preț.

0737 800 000