Ce spun clienții

In cei peste 11 ani de cand suntem pe piata imobiliara din Romania, am avut peste 2000 de clienti. 

Totusi, ne dorim sa stii ca pentru noi este mai importanta calitatea decat cantitatea. Nevoile clientilor reprezinta principala noastra prioritate. 

De aceea vrem sa impartasim cu tine cateva dintre nenumaratele opinii ale celor care au colaborat cu noi. 

 

Oana Corobea:

“Promptitudine, profesionalism, seriozitate, disponibilitate maxima, punctualitate, dorinta de a satisface nevoile clientilor – acestea sunt cuvintele care d
escriu Domina Imobiliare. Am avut ocazia sa colaboram de mai multe ori cu aceasta agentie si am fost foarte multumiti de fiecare data. Multumim Ruben Draghici!”

 

Gheorghe Benone Ovas:

“Profesionalism și competența la cel mai înalt nivel. Cu siguranță una dintre cele mai bune experiențe profesionale pentru mine in acest domeniu. Recomand cu multa încredere.”

 

 

Dragoi Irina:

“Recomand Domina imobiliare din urmatoarele motive:
1.Seriozitate
2.Profesionalism
3.Promptitudine
4.Amabilitate

Recomand cu caldura serviciile agentiei Domina tuturor persoanelor care doresc sa vanda sau sa cumpere bunuri imobiliare.
Apelati cu incredere!”

 

Mihai Avram:

“Cea mai serioasa agentie imobiliara din judetul Gorj. Echipa e tanara, dar cu experienta vasta in domeniu. Eu sunt foarte multumit de colaborarea cu ei.”

 

Elly Surcel:

“Adevărați profesioniști!!! Voi apela cu încredere și în viitor. Vă mulțumesc!!! Promptitudine, seriozitate, calitatea serviciilor ireproșabilă…oameni profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. BRAVO!!! MĂ BUCUR CĂ AM APELAT LA SERVICIILE DUMNEAVOASTRĂ. RECOMAND!!!”

 

Bohatiel Claudiu-Catalin:

“Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului!
Chiar stiu cum sa trateze un client. Va multumesc!”

 

Claudia Mihaela:

“O echipă in adevăratul sens al cuvântului!!! Oameni pe care te poți baza!!!”

 

Madalin Mihai Ghibusi:

“Gioanca Teofil e o persoană dinamică, cu o vasta cunoștință în domeniu și un profesionalism extrem de înalt. FELICITĂRI PENTRU ASEMENEA OAMENI!”

 

Georgiana Porumbel:

“Promptitudine, profesionalism, respect & servicii de o calitate ireproșabilă! Felicitări domnului Ruben Drăghici și întregii echipe care îi este alături!”

 

Ce zici, te-ai convins de seriozitatea firmei Domina Imobiliare? 

Indiferent daca raspunsul este unul afirmativ sau nu, te invitam sa ne dai un telefon chiar acum la 0737 800 000.

Dacă ai gandit un "da", suntem pregatiti sa te ajutam cu orice tranzactie imobiliara din Targu Jiu sau din zonele adiacente acestuia. 

In cazul unui "nu", da-ne sansa sa-ti dovedim cat de capabili si iscusiti suntem in domeniul in care profesam. Iti garantam ca nu vei regreta!

Asteptam apelul tau!