Alege cea mai bună agenție imobiliară

De ceva timp te preocupa vânzarea casei, închirierea unui apartament sau cumpărarea unui teren. Mă rog, poți înlocui sintagmele vânzare / cumpărare / închiriere între ele astfel încat să ți se potriveasca.

Ceea ce vreau eu sa scot în evidență e ca probabil ai încercat să te ocupi de tranzacție pe cont propriu și ai realizat că nu ajungi nicăieri. Clientul sau imobilul minune întârzie să apară.

Dacă nu ai făcut-o, cu atât mai bine! Citește tot ce ți-am pregătit și vei afla la ce anume mă refer.

Nu cred că mai e nevoie să îți spun că soluția e o agenție imobiliară, din moment ce citești acum acest articol e clar că știi și tu.

Treaba mea de data asta e să îți prezint modul prin care poți găsi cea mai bună agenție imobiliară.

În continuare îți voi da câteva ponturi și îți voi explica niște trucuri cu ajutorul cărora vei face alegerea potrivita pentru tine. Cum să le afli dacă nu direct de la profesioniști?

În cazul în care înca mai ai mici dubii cu privire la apelarea serviciilor unei agenții imobiliare, îți spun un singur lucru: fiecare se angajează să facă ce se pricepe mai bine. Sper că te-am lămurit.

Dacă ai alături de tine un agent imobiliar cu experiență, vei primi cele mai bune sfaturi legate de vânzarea apartamentului tău, cumpărarea unei garsoniere sau ce o mai fi. Ai prioritate, ca sa zic așa.

Spre exemplu, noi, cei de la Domina Imobiliare, le oferim consultanță gratuită clienților noștri pe întreg parcursul procesului. Ne dorim tot ce e mai bun pentru ei și, prin urmare, acționăm în consecință.

Pentru a înțelege mai bine mecanismul unei vânzări de succes, fii atent la cele ce urmează.

Fotografia de mai sus este prezentată tuturor vânzătorilor ce colaborează cu noi și ne întreabă, nesiguri, care e prețul corect.

Interpretarea imaginii e cât se poate de logică, însă nu aveai de unde să știi de datele ei. Consideră că tocmai ți-am dezvăluit un secret profesional. Așadar, să nu ne poticnim și să mergem mai departe.

Atunci când decid să vând un teren sau orice altceva, pentru a-mi crește semnificativ șansele de a-l tranzacționa, e nevoie să mă informez cu privire la prețul pieței.

O reducere a prețului de 15% va crește fulgerător posibilitatea vânzării. Nu sună rău o sansa de 90% de vanzare a garsonierei tale, nu-i așa?

Daca tu te mulțumești cu șanse mediocre, iar prețul să rămână la fel ca pe piață, noi te sprijinim oricum.

Datoria agenției imobiliare e să te informeze, alegerea e numai și numai a ta. Știi cum se spune: ce își face omul cu mâna lui se numeste lucru manual.

Ține cont doar că a ține de preț poate însemna o perioadă mai lungă de stat pe tușă și așteptat ca imobilul să se vândă. Iar în ziua de azi e din ce în ce mai adevărat că timpul înseamnă bani...

La începutul acestui articol îți spuneam că e mai bine dacă nu ai încercat să te ocupi de tranzacția imobiliară pe cont propriu. Mă refer acum la închirierea unui apartament sau eventual vânzarea unei case.

Cu cat imobilul tău este vizibil mai mult timp, cu atât îți va fi mai greu să îți găsești clientul.

La ce se gândeste omul când, luni la rând, găsește anunțul tău de imobiliare peste tot? Nu e deloc complicat de ghicit.

Cu siguranță i se va aprinde o luminiță de avertizare cu urmatorul mesaj: "acesta mai mult ca sigur are o problemă". Nici nu prea contează dacă e vorba de preț sau de alte detalii mai tehnice.

Apoi te va ignora cu desăvârșire, indiferent cât de mult te-ai fi chinuit tu cu promovarea anunțurilor.

Bineînțeles că la fel se întâmplă și cu agențiile în domeniu apărute peste noapte.

Este posibil ca un comision perceput de o agenție imobiliară cunoscută, să fie mai mare, dar merită din plin. Experiența face toți banii, nu te îndoi vreo clipă de asta. Bate fierul cât e cald și lucrează din prima cu oameni care știu ce fac.

Cea mai bună agenție imobiliară va face tot ce îi stă în putință pentru a-ți găsi cumpărătorul ideal.

Dacă am amintit de promovarea unui imobil, hai să îți arăt cum se face treabă ca la carte, mai exact cum procedeaza Domina pentru imobiliarele din Tg Jiu.

În momentul în care te decizi să colaborezi cu noi, trebuie să știi că îți vom promova cererea / oferta imobiliară atât online, cât și offline.

Când vorbesc despre mediul offline, mă refer la:

  • postarea de bannere în locul în care se află proprietatea;
  • informarea persoanelor care ne calcă pragul agenției căutând / având o ofertă imobiliară care are aceleași particularități cu imobilul pe care dorești tu să-l vinzi / cumperi / închiriezi;
  • contactarea telefonica a persoanelor din baza noastră de date aflate în căutarea unui imobil / având un imobil cu caracteristici asemănătoare cu cele ale imobilului pe care dorești tu să-l vinzi / cumperi / închiriezi.

Cat despre promovarea imobiliarelor online, oferta ta va apărea pe următoarele site-uri:

Tot în acest capitol se mai numără și:

  • newslettere trimise bilunar la baza de date cu abonați și clienți;
  • notificări trimise bisăptămânal la baza de date cu abonați în browser;
  • reclamă platită prin Facebook Ads;
  • reclamă platită prin Google Adwords.

Nu e de ajuns să știi mijloacele prin care ne vom ocupa de expunerea ofertei sau cererii tale de imobil, ci ai nevoie de date "palpabile", motiv pentru care îți prezint mai jos câteva dintre statisticile noastre.

În grupul de Facebook Imobiliare Gorj avem 4.655 de membri.


Pe Pagina de Facebook avem 5.926 fani și postam săptămânal noile oferte imobiliare intrate în portofoliul nostru.

Site-ul a avut în ultimul an peste 80.000 de vizitatori unici, iar paginile cu proprietăți imobiliare expuse pe site-ul agenției Domina au fost vizualizate de peste 822.000 ori.


Serviciul de abonare în browser are și el adunați 1514 abonati care primesc anunțuri imobiliare cu cele mai noi proprietăți apărute, de 2 ori pe săptămână.

Ai inteles acum care e formula succesului, cum să identifici cea mai bună agenție imobiliară? E timpul să pui în practică ceea ce ai învățat!

Luând în calcul faptul că se poate să îți fi atras interesul cifrele cu care ne mândrim (da, falsa modestie nu își are locul), felul în care ne ocupăm de promovarea imobilelor, și că ai vreun apartament de vânzare în Tg Jiu sau cauți pur și simplu o agenție imobiliară iî Gorj care să nu te dezamăgească, poți afla mai multe despre noi aruncând o privire pe articolul "De ce sa alegi Domina Imobiliare. Beneficiile pe care le oferim clientilor".

Dacă totuși crezi că e destul cu cititul și e timpul să îți vină banii în cont (buzunarul nu e suficient de încăpător, te asigur), nu mai sta pe ganduri și caută-ne!

Dă-ne un telefon la 0737.800.000, scrie-ne la [email protected] sau fă-ne o vizita la sediul nostru din Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 48, Loc. Targu Jiu, Jud. Gorj.

0737 800 000