Informații despre Natura Residence

Natura Residence este format din blocuri noi localizate în partea de nord-vest a orașului, pe strada Bicaz, zonă semicentrală. Ansamblul este format din 25 blocuri, cu un regim de înălțime de P+3, respectiv P+4, ce se desfășoară pe o suprafață de 40.000 mp şi însumează un total de aproximativ 600 imobile. Primele 5 blocuri au fost vândute în întregime, iar al 6-lea bloc se va constitui din: garsoniere ideale pentru tinerii aflați la început de drum, personal și profesional, apartamente cu 2 camere pentru tinerii căsătoriți care vor sa fie aproape de centrul orașului, dar și apartamente cu 3 camere pentru familiile numeroase, dornice de spaţiu şi confort.

Noul proiect imobiliar îți oferă un cămin intim și un trai liniștit așa cum ai visat, fiind un pas înainte în planurile tale de viitor, reprezentând niște ansambluri rezidențiale cochete, intime și aerisite, adaptate realității pieții imobiliare.

Pe lângă siguranța și avantajul locuirii într-o comunitate restrânsă și omogenă, într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, imobilele beneficiază de toate utilitățile proprii unui oraș: apă curentă, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate, iluminat stradal, acces rapid la numeroase mijloace de transport în comun.

Imobilele ce compun ansamblurile rezidențiale sunt clădite pe structură de BCA, izolate termic cu polistiren expandat grafitat Baumit Protherm Plus, grosime 8 cm, culoare gri antracit având densitate EPS 80, care are o eficiență termică ridicată.

Ansamblurile beneficiază de locuri de parcare pentru fiecare imobil în parte, iar termenul de predare pentru imobile este anul 2025.

În viziunea Natura Residence, adevăratul confort înseamnă mai mult decât relaxare fizică  și o estetică plăcută. Pentru a fi autentic, acesta trebuie să aibă la bază un sentiment de siguranță. Mai ales când vorbim despre casa ta, a copiilor tăi, a nepoților tăi sau chiar a strănepoților tăi. În locul pe care îl numești al tău, trebuie să poți savura din plin prezentul, dar și să ai certitudinea unui viitor sigur. Să știi că orice s-ar întâmpla, vei avea întotdeauna un loc pe care să îl numești acasă. Noi știm că te gândești mult la viitorul tău, iar curând vei lua una dintre cele mai importante decizii din viața ta. Vrem să te asiguri că va fi una inspirată. Îți vom sta alături și te vom antrena să observi detaliile care fac diferența. Îți vom pune la dispoziție întreaga noastră experiență ca să înţelegi de ce o locuință de calitate este una dintre cele mai valoroase investiții pe care le poţi face. Atunci când calitatea nu cunoaște compromis, ai garanția unei alegeri inteligente.

Natura Residence pune clientul pe primul plan și atunci calitatea este principala preocupare, oferind locuințe confortabile, sigure și eficient compartimentate. Cu o experiență în spate, cu aceeași formulă a calității, continuăm pe același drum, construim, promovăm și vindem apartamente pentru oameni inspirați.

Seriozitatea de care am dat dovadă de-a lungul timpului, calitatea produsului finit, precum și calitatea produselor oferite au făcut ca produsele oferite să se diferențieze într-o piață în continuă ascensiune.

Felul în care am prezentat produsul, modalitățile de observare a celor mai importante elemente de recunoaștere a calității produsului, într-un cuvânt transparența de care am dat dovadă, au facut ca produsul creat să fie recomandat și implicit căutat de către client.

Finisaje și dotări imobile:

-  Centrală termică Ariston prin condensație

-  Calorifere

-  Parchet laminat pentru trafic intens, grosime minim 10 mm, culoare gri

-  Gresie și faianță 

-  Uși interioare culoare albă sau wenge

-  Ușă intrare metalică

- Tâmplărie Salamander culoare gri antracit cu  geam termopan tripan

-  Feronerie Roto care garantează utilizarea îndelungată a ferestrei

-  Instalație electrică completă din cupru

-  Instalație sanitară și termică

-  Șapă autonivelantă

-   Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric, apă

Construcție și spații comune:

-  Arhitectură modernă

- Construcție cu structură portantă realizată din BCA Ytong Forte care oferă  locuinței cel mai înalt nivel de izolare termică și fonică

-  Fațadă placată cu sistem polistiren  grafitat Baumit Protherm Plus

-  Tencuială decorativă 

-   Gresie pe holuri și casa scării

-  Spații verzi și locuri de parcare pe 70% din suprafața terenului

-   Acoperiș din tablă

-  Sisteme de scurgere metalice pătrate, culoare gri antracit

-   Balustradă din fier forjat

-  Compartimentare decomandată

-  Rezistență la grad seismic ridicat

Imobilele se predau complet finisate.

Materialele folosite sunt de calitate și sunt conforme cu normele europene în vigoare.

Toate apartamentele sunt decomandate, cu bucătăria închisă şi dispun de suprafeţe generoase.

Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

Modalitate de plată

Cash – plata integrală, avans 20 %

Credit Prima Casă, avans 20 %

Credit Ipotecar, avans 20 %

Rate la dezvoltator, avans 0 %

Esti interesat de achiziționarea unui imobil în noul bloc Natura Residence?

Vă așteptăm la vizionare!

Poziționare pe hartă

Proprietăți - Natura Residence

 0737800000

Salut! Dacă dorești mai multe detalii despre Natura Residence trimite un mesaj pentru Domina Imobiliare și te contactăm în cel mai scurt timp.

0737 800 000