Informații despre New Point

Bine ați venit la New Point, cel mai nou complex rezidențial din zona Pipera!
Shikun&Binui Real Estate Development împreună cu cea mai experimentată companie de construcții din domeniu Danya Cebus Rom, lucreaza împreună pentru a livra în timp util și la cel mai înalt standard de calitate, în Pipera, cel mai nou și modern complex rezidențial- New Point.

DESPRE COMPLEX
Complexul rezidențial New Point va avea în primă fază 6 blocuri de locuințe(A-F) cu regim de înălțime P+9, fiecare alcătuit din 68 de apartamente: studiouri duble, apartamente cu 2 și 3 camere, în zona cu cea mai amplă dezvoltare din Pipera. Blocurile A și F, însumând 136 de unități sunt finalizate și vândute integral. In prezent se construiesc blocurile B și E însumând 136 unități, pentru care rezervările au început deja.

COLABORATORI

Dezvoltator:
Shikun&Binui Real Estate este cea mai mare companie de real estate din Israel, construind de-a lungul anilor peste 185.000 de apartamente, pentru 1.000.000 clienți. Compania construiește și vinde peste 1.000 de unități anual, iar în prezent are în curs de dezvoltare peste 2.500 de apartamente, însumând peste 100.000 metri patrați construiți.
In România, compania are în portofoliu complexul rezidențial City Point situat în zona Aviației, proiect ce a intrat în faza a doua de construcție, prima fază fiind vândută în totalitate.

Arhitect
Proiectul New Point beneficiază de sprijinul celei mai bune echipe de arhitecți- ASCO, specialiști cu experiență în cele mai îndrăznețe proiecte, fiind mereu în căutare de cele mai eficiente soluții pentru proiectele compleze.

Constructor
Danya Cebus este cea mai mare companie de construcții din Israel, parte a grupului Africa-Israel Investments, cu puncte operaționale în Israel, USA, România, Rusia și Thailanda. Printre cele mai importante proiecte, în România se numără centrul comercial Afi Palace Cotroceni, Afi Palace Ploiești, Afi Palace Brașov, Afi Park, Afi Tech, Timpuri Noi Square și multe alte proiecte comerciale, de birouri sau rezidențiale.

Consultanță
Vitalis este cea mai importantă companie internațională de consultanță în domne în sectorul imobiliar. Sub motto-ul "Buiding Trust", Vitalis oferă soluții profesionale, esd - to - end pentru construcții, certificări energetice și soluții pentru proiecte de tip fit - out.

Marketing
The Skills sunt cei ce gândesc, creează, acționează și obțin rezultate remarcabile în Marketing, pentru ansambluri rezidențiale și comerciale de renume din România. Și ghici ce! O fac într-o manieră super fresh, veselă și entuziastă.

IMPREJURIMI

Sport
- World Class Atlantis
- Meiyo Gym
- X Body Pipera
- World Class Jollie Ville
- Rose Pilates Studio
- Planet Swim&Gym

Sanatate
- Policlinica Pipera(Regina Maria)
- Clinica Anima
- Medicover Piperat

Eduatie
- Mark Twain International School
- Scoala Particulara Pipera
- QuestFiled School
- British School
- Olga Gudynn International School
- American International School

Shopping
- Mega Image la intrare în complex
- Lidl
- Jollie Ville
- Carrefour Market
- Mall Baneasa
- Mall Promenada
- Pipera Plaza
- Pipera Shopping Center

Restaurante
- Doncaffee Braserie Pipera
- Culinart Restaurant
- La HongKong (restaurant chinezesc)
- Cucina /casa Elfi
- Zaman Lebanese
- Osteria Salsamenteria Amvrosia (restaurant grecesc)

Accesibilitatea la transport public, sisteme educaționale, sisteme medicale și alte facilități fac din proiect cea mai bună soluție pentru tine!

Poziționare pe hartă

0737 800 000