Informații despre River Residence

Eşti în căutarea căminului perfect, conturat într-o atmosferă plăcută care îmbină confortul, liniştea şi intimitatea ta şi a întregii familii?

Decizia de a-ți cumpăra o locuinţă este una dintre cele mai importante pe care le poți lua în viață. Mai mult decât atât, aceasta trebuie să îndeplinească o serie întreagă de criterii - poziționare bună, standarde ridicate de calitate și siguranță.

Echipa noastră înțelege toate acestea și îţi prezintă un nou proiect care ia amploare în oraşul nostru şi care poate reprezenta locul pe care îl vei numi “ACASĂ”. River Residence este localizat pe strada Jiului, facilitățile, accesibilitatea și ambientul fiind elementele care asigură materializarea viziunii dezvoltatorului.

Prin acest proiect, dezvoltatorul își propune să creeze nu doar un ansamblu rezidențial, ci și un altfel de stil de viață pentru cei care vor locui la River Residence şi, de aceea, doreşte să revitalizeze o zonă liniştită a oraşului, chiar dacă poziţionarea sa este în apropierea celor mai importante puncte de interes intens circulate din zona centrală.

În acelaşi timp, cei care iubesc natura au prilejul de a se bucura din plin de priveliştea de ansamblu a coroanei lanţului muntos zărit în depărtare şi a verdelui revigorant al parcului central care se întinde peste Jiu.

Cu toţii tânjim după un stil de viaţă ridicat la cele mai înalte standarde, din dorinţa de linişte, confort şi relaxare, dar în acelaşi timp preferăm şi să fim ancoraţi în realitatea agitată a oraşului.

Dacă vrei să ai tot ce îți trebuie la îndemână și să ajungi uşor la locurile care contează pentru tine, River Residence este cel mai potrivit pentru tine.

Punem accent pe mobilitate. Poţi ajunge oriunde îţi doreşti, având la dispoziţie mijloacele de transport din oraş, precum staţie de autobuz şi staţie de taxi.

Locuind în River Residence, poţi profita de toate oportunităţile oferite de centrul oraşului, la doar câteva minute distanţă şi există în imediata apropiere: instituţii de învăţământ, instituţii bancare, cabinete şi laboratoare medicale, magazine, supermarketurile Carrefour, Profi, farmacii, restaurante, Piaţa Centrală, încât orice necesitate să fie îndeplinită rapid şi eficient, pentru a câştiga timp şi energie.

Momentele în care îţi doreşti să petreci timpul în natură acum sunt mult mai uşor de planificat pentru că poți face o plimbare în Parcul Central “Constantin Brâncuşi”, care se află la numai câteva sute de metri distanță, unde poţi alerga sau poţi practica sporturile tale preferate în aer liber.

Proiectul River Residence cuprinde 1 ansamblu cu regim de înălţime P+2E, dispus pe 4 scări, fiind conceput pentru a îmbina diverse preferinţe în materie de gusturi prin designul modern şi finisajele de înaltă calitate şi pune la dispoziţie apartamente cu 2 camere spaţioase şi luminoase, care vor fi gata să devină “ACASĂ” până la sfârşitul anului 2021.

Finisaje și dotări imobile:

* gresie și faianță 
* băi complet finisate şi utilate cu obiecte sanitare de înaltă calitate;
* parchet laminat

* uşi din lemn la interior;
* tâmplărie din PVC Salamander cu geam termopan
* uşă metalică la intrarea în apartament,
* contor individual pentru apă, gaze naturale şi energie electrică;
* interfon;
* centrală termică individuală;
* spaţii comune finisate cu materiale moderne de calitate;
* facilităţi de instalare pentru internet, telefon, cablu TV

* izolaţie exterioară

* finisaje exterioare

În prețul de vânzare este inclus și un loc de parcare. 

Stadiu imobil: în construcţie

Termen de finalizare: sfârşitul anului 2021

Modalitate de plată:

Cash – plată integrală, avans 20 %

Credit Prima Casă, avans 20 %

Credit Ipotecar, avans 20 %

 

Poziționare pe hartă

0737 800 000