Închiriere spațiu comercial 1200 mp în Târgu Jiu, strada Victoria

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre închiriere spațiu comercial situat în Târgu Jiu, strada Victoriei, (zonă de interes cu potențial ridicat). 

Spațiul se află la etajul 1 și etajul 2, cu regim de înăltime P+2, dispunând de o suprafață totală de 1.200 mp (600 mp/etaj 1 și 600 mp/etaj 2).

Este o construcție nouă, finalizată în anul 2019, la parterul acesteia regăsindu-se supermarketul Carrefour. 
Cladirea este bine structurată, completă din punct de vedere al elementelor de design și utilități, cu finisaje și dotări de calitate. Pentru un acces facil, clădirea beneficiază de lift, astfel accesul în interiorul clădirii făcându-se pe două căi, atât pe scara interioara cât și cu liftul. 
Accesibilitatea este foarte bună, zona fiind bine conectată cu restul orașului și este ideală pentru desfășurarea oricăror activități comerciale.

Spațiul comercial beneficiază de expunere stradală și vizibilitate maximă, locația fiind ușor de identificat, cu locuri de parcare de jur împrejur.
In vecinatate se găsesc restaurante, supermarketuri, filiale de bănci și instituții publice. 

Beneficiază de 2 spații open space, oferind posibilitatea chiriașului să compartimenteze și să amenajeze în concordanță cu activitatea ce va fi desfășurată.