Închiriere spațiu situat în zonă centrală, lângă parcul ”Tudor Vladimirescu”

Descriere proprietate

ID/COD ofertă: P658

Domina Imobiliare propune spre închiriere spațiu comercial situat în Târgu Jiu, strada 22 Decembrie 1989, zonă centrală, în apropiere de Bulevardul Republicii și parcul ”Tudor Vladimirescu”

Accesul în imobil se realizează din strada principală oferind vizibilitate sporită și un vad comercial foarte bun, asigurând astfel un flux constant de potenţiali clienţi. 

Suprafața utilă de 96 mp oferă spațiu suficient pentru desfășurarea oricăror activități, la standarde de înaltă calitate, într-un ambient plăcut și modern. Acesta este compus din 5 încăperi, 1 grup sanitar și 1 terasă. 

Imobilul oferă multiple posibilităţi de amenajare şi design interior. Este luminos, deține dotări de calitate: gresie, faianță, tâmplărie pvc cu geam termopan - nuanță mahon, sistem de supraveghere video, centrală termică cu sistem de încălzire în pardoseală, aer condiționat.

Acesta  reprezintă o excelentă oportunitate de desfășurare activitate în domeniul medical sau beauty, precum şi pentru alte iniţiative de business din această categorie și nu numai.


Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0737800000