Închiriere spațiu comercial în zonă ultracentrală, strada Mihai Eminescu

Descriere proprietate

Propunem spre închiriere spațiu comercial - construcție nouă 2021, situat în Târgu Jiu, strada Mihai Eminescu (zona Teatrului "Elvira Godeanu").

Spațiul are o poziţionare foarte bună în zonă ultracentrală, oferind accesibilitate rapidă către numeroase puncte de interes public precum: centrul pietonal, instituții bancare și de învățământ, farmacii, magazine, Carrefour market, mijloace de transport în comun, Parcul Central "Constantin Brâncuşi".

Imobilul este dispus pe parter, beneficiază de o suprafață de 66 mp, fiind format dintr-o încăpere generoasă tip open-space și un grup sanitar, iar ca dotări beneficiază de gresie, faianță, parchet laminat, centrală termică, izolație termică exterioară și ferestre din geam termopan cu tâmplărie din pvc.

Finalizarea amenajărilor interioare va fi realizată de către proprietar, în funcție de domeniul de activitate al chiriașului.

Spațiul este pretabil pentru orice activitate de birou, salon de înfrumusețare, cabinet medical sau alte activități favorizate de poziția și dimensiunile acestuia.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0766730622