Închiriere spațiu comercial, situat în Târgu Jiu, Calea Eroilor - ULTRACENTRAL

Descriere proprietate

ID/COD ofertă: P503

Domina Imobiliare propune spre închiriere spațiu comercial situat în Târgu Jiu, Calea Eroilor pietonal- zonă ULTRACENTRALĂ.

Spațiul este poziționat la parterul unui imobil P+1, având o suprafață utilă totală de 64 mp, cu o deschidere la stradă de aproximativ 5 m.l., cu vitrină din sticlă și este compus din: 2 camere, debara, grup sanitar și hol.

Din punct de vedere funcțional, acesta beneficiază de toate utilitățile precum: curent electric, apă curentă, gaze și canalizare, iar printre îmbunătățiri menționăm: gresie, faianță, 2 aparate de aer condiționat, sistem de supraveghere video, sistem antiincediu, tâmplărie pvc cu geam termopan gri antracit.

Poziționarea ultracentrală și accesul direct din Calea Eroilor - pietonal îl face pretabil pentru o gamă variată de activități  comerciale, având acces facil către multiple puncte de interes ale orașului precum: teatru, Parcul Central, cafenele, instituții de învățământ, instituții bancare, magazine, centru pietonal, etc.Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0799909909