Vânzare apartament 2 camere în Târgu Jiu, strada Plevnei - zona Pieței Centrale

Descriere proprietate

ID/ COD ofertă: P482

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare un apartament elegant și actual cu 2 camere - decomandat, situat în Târgu Jiu, strada Plevnei - zona Pieței Centrale.
 
Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, cu acoperiș din construcție, are o suprafață totală de 53 mp, fiind compus din: living, dormitor, o bucătărie cu zonă de dining, hol cu  spații de depozitare, grup sanitar și balcon închis.
 
Mobilat pentru a oferi o utilizare eficientă a spațiului, alături de finisajele de calitate superioară, apartamentul este dotat cu: tâmplărie pvc, centrală termică, aer condiționat, izolație exterioară, ușă metalică, vopsea decorativă, parchet laminat, gresie, faianță, etc.
 
Zona în care se află acesta reprezintă un mare avantaj, având acces rapid către toate punctele de interes ale orașului!

Se vinde parțial mobilat și utilat!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622