Vânzare apartament 2 camere * zonă centrală * vis-a-vis de Tribunal* strada Traian

Descriere proprietate

Vă propunem spre achiziție un apartament cu 2 camere, situat în zonă centrală, strada Traian (vis-a-vis de Tribunal), foarte luminos și modern.

Apartamentul are o suprafață totală de 53 mp, este situat la etajul 1, într-un imobil de patru etaje, izolat termic, construit în anul 1985 și include un living, dormitor, bucătărie, hol, baie și balcon.

Este renovat integral, dispune de compartimentare decomandată și vedere bilaterală. Finisajele sunt moderne fiind evidențiate prin: gresie, faianță, parchet din lemn natural, aer condiționat, tâmplărie pvc cu geam termopan, ușă metalică la intrare.  

Puteți achiziționa acest apartament – complet mobilat și utilat - la care se adaugă și un loc de parcare!

Locația proprietății este una ce oferă acces facil spre multe puncte de interes cum ar fi: Tribunalul Gorj, Spitalul Județean de Urgență Tudor Vladimirescu, magazine, centrul pietonal, instituții bancare și de învățământ, locuri de joacă pentru copii.

 

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622