Vânzare apartament 2 camere, situat în Târgu Jiu, strada 1 Decembrie 1918

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție apartament cu 2 camere situat în Târgu Jiu, strada 1 Decembrie 1918 - în apropierea Colegiului Național Spiru Haret.

Apartamentul se află la parterul unui imobil cu patru etaje, are suprafață totală de 60 mp, este compartimentat decomandat și este compus din living, dormitor, bucătărie, grup sanitar, hol și 2 balcoane închise.

Din punct de vedere al îmbunătățirilor, apartamentul beneficiază de: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan, centrală termică, ușă metalică la intrare, etc.

Imobilul este situat într-o zonă liniştită, în apropiere de: Piața 9 Mai, Colegiul Naţional Spiru Haret, supermarketul Profi, supermarketul Penny, școli, grădinițe, gară/autogară, instituții bancare și Biserica Sfânta Treime.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0728357777