Vânzare apartament 2 camere situat în Târgu Jiu, strada 9 Mai

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție un apartament cu 2 camere, aflat în Târgu Jiu, Strada 9 Mai - zona Mall.

Proprietatea are o suprafață totală de 53 mp și se situează la parterul unui imobil cu patru niveluri, este semidecomandată și include: un living luminos, potrivit pentru relaxare sau socializare, un dormitor primitor, o bucătărie spațioasă, hol și o baie dotată cu cadă.

Apartamentul este dotat cu: centrală termică proprie, tâmplărie aluminiu cu geam termopan, parchet laminat, gresie, faianță, ușă metalică, izolație termică exterioară, instalație electrică și sanitară schimbată, canalizare separată, etc. 

Imobilul este ușor de reperat ceea ce îl recomandă ca fiind potrivit, atât în scop rezidenţial, cât şi în scop comercial, acesta fiind pretabil pentru activităţi diverse de tip cabinet medical, cabinet stomatologic, birou de avocatură, spaţii de birouri etc.

Locația apartamentului este una atractivă, având acces rapid către zone și puncte de interes, precum: Mall Shopping City, Liceul cu Program Sportiv, cabinete medicale, farmacii, instituții bancare, supermarket-uri, restaurante, magazine, etc.

Apartamentul se oferă spre achiziție parțial utilat și mobilat.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622