Vânzare apartament 3 camere, et. 2, vis a vis de Stadionul Municipal, zonă centrală, Târgu Jiu

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare apartament cu 3 camere situat în Târgu Jiu, Aleea Fântânii, într-o zonă centrală, care îți va oferi confortul de care ai nevoie.

Vei locui la etajul 2 al unui imobil cu 4 niveluri, edificat în anul 1980. Apartamentul este decomandat, are o suprafață utilă totală de 71 mp și este compus din living, bucătărie, două dormitoare, două grupuri sanitare complete și o terasă ce îți va oferi o priveliște minunată asupra orașului și stadionului central.

Din holul de intrare, dotat cu spații de depozitare integrate, se poate face trecerea spre dormitoare și living. Bucătăria este utilată și mobilată complet și are, de asemenea, acces pe terasă. Cele două dormitoare oferă o ambianță intimă și un plus de luminozitate.

Orientarea geografică este de asemenea extrem de avantajoasă, proprietatea beneficiind de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Apartamentul se vinde astfel cum este prezentat în imagini, mobilierul și finisajele apartamentului fiind de calitate.

Locația apartamentului este una atractivă, având acces rapid către centrul pietonal, parcul central, mijloacele de transport, săli de fitness, restaurante și alte puncte de interes pentru rezidenții de toate vârstele. 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0767333433