Vânzare apartament 3 camere, situat în Târgu Jiu, strada Nicolae Titulescu (langă Autogară)

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare apartament cu 3 camere, situat în Târgu Jiu, strada Nicolae Titulescu - lângă Autogară.

Apartamentul este poziționat la parterul unui imobil construit din cărămidă cu patru etaje, beneficiază de o suprafață totală de 72 mp, este decomandat și compus din 3 încăperi, 2 grupuri sanitare și 2 balcoane.

Accesul în apartament se face din scara blocului și din strada principală, are o vizibilitate bună, fiind pretabil pentru diferite tipuri de activități: showroom, cabinet medical, salon de înfrumusețare, cât și pentru locuință.

Din punct de vedere al locației, se află într-o zonă ușor accesibilă, având în apropiere: Autogara, supermarketul Penny, Gara, instituții de interes public, Piața 9 Mai, instituții bancare și de învățământ, farmacii, magazine, grădinițe, mijloace de transport în comun.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622