Vânzare apartament 3 camere situat în Târgu Jiu, strada Termocentralei - zona Mall

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție un apartament spațios cu 3 camere, aflat în Târgu Jiu, Strada Termocentralei ( vis-a-vis de Mall).

Proprietatea are o suprafață totală de 60 mp și se situează la etajul 3 al unui imobil cu patru niveluri, este decomandată și include: un living luminos, potrivit pentru relaxare, 2 dormitoare primitoare, o bucătărie extinsă pe balcon, un hol cu multiple spații de depozitare și un grup sanitar.

Apartamentul este dotat cu: centrală termică proprie, tâmplărie pvc cu geam termopan, parchet laminat, gresie, faianță, ușă metalică la intrare, etc.

Locația apartamentului este una atractivă, având acces rapid către zone și puncte de interes: Mall Shopping City, supermarket-uri precum Kaufland, Carrefour, Exflor, Liceul cu Program Sportiv, cabinete medicale, farmacii, instituții bancare,  restaurante, magazine, etc.

Imobilul se vinde mobilat și utilat cum reiese din poze și de asemenea beneficiază și de un loc de parcare!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622