Vânzare apartament 3 camere situat în Târgu Jiu, B-dul Republicii

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție apartament cu 3 camere, situat în Târgu Jiu, B-dul Republicii (zonă semicentrală).

Apartamentul este poziționat la etajul 6, într-un imobil cu 8 niveluri ce deține lift funcțional. Are o suprafață totală de 73 mp, dispune de o compartimentare semidecomandată și este compus din living spațios, două dormitoare, hol, baie cu geam de aerisire și trei balcoane ce oferă vedere bilaterală și priveliște încântătoare asupra orașului.

De asemenea, pe casa scării se află și o boxă ce poate fi folosită pentru depozitare.

Apartamentul beneficiază de numeroase îmbunătățiri precum: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan, izolație interioară, ușă metalică la intrare, iar confortul termic este asigurat de centrala termică și aerul condiționat.

Zona în care este amplasat imobilul oferă toate avantajele necesare, în imediata apropiere aflându-se: Gara, Autogara, instituții bancare și de învățământ, parcuri de joacă pentru copii, supermarket Penny, magazine etc.

Se oferă spre achiziție mobilat și utilat!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622