Vanzare casa cu potential turistic in com. Telesti

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție casă rustică situată în comuna Telești, la strada principală - la o distanță de aproximativ 20 km de orașul Târgu Jiu.

Imobilul este dispus pe două niveluri: P+1, construit din cărămidă cu fundație din piatră și beton, având izolație termică și acoperiș din țiglă.

Casa are o suprafață construită de 218 mp, fiind edificată în anul 1990 pe un teren în suprafață de 2.000 mp, cu front stradal de aproximativ 28 m.l.

Primul nivel este compus din: beci, garaj, cameră tehnică, zonă de relaxare cu posibilitate de amenajare jacuzzi, hol, terasă și grup sanitar.

La nivelul superior se află: 2 dormitoare, living cu șemineu, bucătărie, grup sanitar, hol și 2 terase.

Curtea este spațioasă și frumos amenajată, cu foișor, terasă, bucătărie de vară, cuptor și grătar tradițional, pomi fructiferi, viță de vie, arbuști ornamentali și o grădină de legume.

Încălzirea imobilului se realizează cu ajutorul șemineului și sobelor, iar apa caldă este asigurată de un boiler electric, iar printre dotări menționăm: gresie, faianță, parchet laminat, mochetă, pereți placați cu lambriu din lemn, scară interioară din lemn, uși interioare din lemn, tâmplărie pvc cu geam termopan.

Utilități disponibile: apă, curent electric și fosă septică.

Imobilul este potrivit pentru persoanele care își doresc confort și relaxare pentru petrecerea timpului liber, aproape de natură și departe de agitația cotidiană.

Totodată, această casă poate fi o oportunitate de investiție pentru cei care își doresc să dezvolte o afacere de succes în domeniul turismului.
Proprietatea se oferă spre achiziție mobilată și utilată!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909