Vânzare casă situată în comuna Runcu, zonă cu potențial turistic ridicat

Descriere proprietate

ID/COD ofertă: P515

Domina Imobiliare propune spre vânzare casă cu regim de înălțime P+1, situată în comuna Runcu, sat Runcu la aproximativ 14 km distanță de Târgu Jiu.

Casa construită în anul 2000, dispune de suprafață totală de 158 mp și se compune din 4 camere, bucătărie, hol, 2 grupuri sanitare, 1 balcon și 1 terasă. 

Deține dotări precum: gresie, faianță, tâmplărie din lemn, iar încălzirea la parter se realizează cu ajutorul sobelor de teracotă.

Terenul aferent beneficiază de suprafață totală de 700 mp cu deschidere la stradă de 10 m.l., lățindu-se în partea din spate la 14 m.l.

Utilități prezente la locație: curent electric, apă, fosă septică, iar proiectul de gaze pentru localitate este aprobat. 

Datorită zonei superbe, cu potențial turistic dezvoltat, proprietatea situată în apropierea Cheilor Sohodolului este potrivită pentru persoanele care își doresc confort și relaxare pentru petrecerea timpului liber, aproape de natură și departe de agitația cotidiană.

Totodată, această casă poate reprezenta o oportunitate de investiție pentru cei care își doresc să dezvolte o afacere de succes în domeniul turismului.

În apropiere se regăsesc: primăria, școala, grădinița, magazine, restaurante-pensiuni, etc.


Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0728357777