Vânzare garsonieră confort 1 - ultracentrală - strada Victoriei

Descriere proprietate

ID ofertă: P380

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare garsonieră confort 1, situată în Târgu Jiu, strada Victoriei - zonă ultracentrală.

Garsoniera se află la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje și acoperiș din construcție, are o suprafață utilă totală de 40 mp, dispune de o compartimentare decomandată, fiind compusă din dormitor, bucătărie, hol, grup sanitar și balcon generos închis.

Confortul termic este asigurat de centrala termică proprie, tâmplăria pvc cu geam termopan, ușa metalică la intrare, iar ca dotări dispune de: gresie, faianță și parchet din lemn natural.

Zona în care se află este de mare interes, fiind poziționată la intersecția dintre strada Corneliu Coposu cu strada Victoriei, având acces rapid către Piaţa Centrală, restaurante, centrul pietonal, cabinete medicale, farmacii, instituții bancare, clădiri de birouri, supermarket-uri, spații de joacă, etc.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622