Vânzare Pensiune / afacere la cheie, în stațiunea montană Rânca

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție afacere la cheie/Pensiunea ”Stella Alpina” situată în stațiunea montană Rânca, strada Ioan Roibu - în apropierea Parcului Aventura Rânca.

Proprietatea în suprafață totală de 252 mp, a fost renovată integral în anul 2019 transformându-se într-un loc minunat compus din 8 camere luminoase, fiecare cu un design deosebit, gândit fiecare după o altă temă, o ambianță special creată pentru cei mai pretențioși clienți.

Calitatea finisajelor și amenajărilor precum și amplasarea aproape de zonele schiabile din stațiune asigură ocuparea de 100% a camerelor pe toată perioada anului.

Pensiunea este desfășurată pe demisol, parter, etaj și mansardă, astfel:

la demisol se află un apartament cu 2 camere, bucătărie, grup sanitar (complet mobilat și utilat) cu încălzire în pardoseală și o terasă închisă în tâmplărie din aluminiu ce oferă o priveliște deosebită spre lanțul muntos, terasă deschisă cu grill și grătar barbeque, saună + ciubăr pentru 6 persoane.
la parter se află un living cu șemineu, bucătărie deschisă, grup sanitar, saună de 8 persoane, terasă închisă în lemn amenajată pentru divertisment.
etajul este alcătuit din 4 dormitoare mobilate, 4 grupuri sanitare, 2 terase.
la mansardă se află 2 dormitoare mobilate și 1 grup sanitar.
Pe lângă terasele care asigură priveliștea, întreaga pensiune este gândită și proiectată să utilizeze suprafețe vitrate generoase, prin care pătrunde multă lumină naturală și oferă spațiului o notă caldă și armonioasă. Întreaga pensiune este complet echipată cu mobilier, saltele, lenjerie, prosoape, elemente necesare funcționării optime a spațiului.

Încălzirea imobilului se realizează prin centrală electrică. De asemenea, deține un generator electric, rezervor de apă de 6 tone și 4 locuri de parcare.

Această proprietate exclusivistă se oferă spre achiziție mobilată și utilată la cheie, inclusiv cu predarea afacerii.

Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se conecteze cu natura într-un cadru montan fermecător, Rânca este cu siguranță o destinație care merită explorată.

Recomandăm oferta ca o bună oportunitate de business într-una dintre cele mai căutate zone montane, cu un randament foarte bun.

Pentru a cunoaște și înțelege cu adevărat avantajele unei investiții în această oportunitate, vă invităm la vizionare!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622