Vânzare spațiu comercial *strada principală*Calea București*vizibilitate sporită

Descriere proprietate

Vă propunem spre vânzare spaţiu comercial, cu acces din strada principală și vitrină stradală de 10 m.l.,  situat în Târgu Jiu, Calea București.

Spaţiul este construit din panouri sandwich, are o suprafață de 280 mp, fiind poziționat pe un  teren în suprafață de 474 mp cu deschidere la stradă de 11,42 m.l., constând într-o curte pavată cu beton, ideală pentru depozitare exterioară sau parcare.

Imobilul este compus din 4 încăperi, 1 grup sanitar și deține toate utilitățile și îmbunătățirile specifice cum ar fi: ferestre tip termopan cu tâmplărie PVC de culoare gri antracit, contorizări la utilități.

Interiorul imobilului poate fi amenajat de noul chiriaș, conform propriilor viziuni în concordanță cu activitatea ce va fi desfășurată. 

Spaţiul este pretabil pentru investiție sau orice activitate favorizată de poziția și suprafața acestuia!

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0737800000