Cum Să Închiriezi Rapid Apartamente Cu 3 Camere În Târgu Jiu

Cu toate că nu este încă sezonul ideal pentru închirieri rapide ale locuințelor, lucrurile bune se pregătesc și se așteaptă cu nerăbdare din timp.

Garsonierele de închiriat în Târgu Jiu, precum și apartamentele cu două camere de închiriat, au "trecere" mai bună decât cele mai mari, deoarece, să fim serioși, au costurile mult mai mici.

Așa că, acum te voi învăța câteva trucuri pentru a închiria inclusiv și apartamente cu 3 camere în Târgu Jiu (și nu numai). Practic, poți folosi aceste sfaturi în orice zonă a țării, pentru că sunt universal valabile.

Toamna e momentul în care oamenii iau cu asalt piața imobiliară la capitolul închiriere, pentru că începe noul an școlar şi cel universitar, dar e și spiritul de nou început în aer.

Hai să vedem despre ce este vorba, cum putem da cu uşurință un apartament (mare) în chirie în Târgu Jiu. Citește tot articolul cu atenție și eventual ia notițe, îți vor fi extrem de folositoare!

 

Cum să închiriezi rapid apartamente cu 3 camere în Târgu Jiu

  1. Prețul trebuie să fie mediu

Am început cu subiectul cel mai delicat, cel care ne privește și inevitabil ne afectează pe toți: banii.

Bineînțeles că tu, în calitate de proprietar, îți dorești să obții cel mai mare preț posibil, în timp ce chiriașul visează la unul cât mai mic. Ce e de făcut în acest caz?

În principiu e vorba despre compromis. Lasă fiecare puțin de la el și toată lumea e mulțumită, adică apelăm la negociere.

Totuși, sunt mai mulți factori la mijloc. Poți să te orientezi direct spre prețul obișnuit al apartamentelor similare cu al tău.

Observi cu atenție ce plusuri și ce minusuri are al tău comparativ cu alte apartamente de închiriat în Târgu Jiu și în funcție de asta stabilești suma cerută inițial.

Dacă alegi din prima un preț rezonabil, locuința ta va avea parte de interesul potențialilor chiriași și nu va sta prea mult pe tușă. Evident, asta doar dacă respecți și următoarele elemente ale listei...

 

  1. E important ca apartamentul să fie mobilat

Nici măcar închirierile de garsoniere în Târgu Jiu fără pic de mobilier nu beneficiază de un rating uriaș. Îți dai seama că le-ar fi cu atât mai greu oamenilor să vină cu mobila lor pentru un imobil cu 3 sau chiar cu 4 camere.

Ține cont însă că nu e suficient să ai pur și simplu câte un pat în fiecare cameră, un dulap și câte o măsuță plină cu bibelouri, exact ca pe vremuri.

Au făcut bibelourile impact în perioada comunistă, dar acum singura care le mai apreciază și nu contenește să le curețe este bunica.

Majoritatea caută locuințe cât mai moderne, iar pentru tine e un aspect deosebit de util. De ce? Pentru că există o mare șansă ca apartamentul tău să fie luat la comun de un grup de studenți sau elevi de liceu.

Așadar, optează pentru o mobilă tinerească și asigură-te că bucătăria are toate utilitățile necesare unui trai normal în zilele noastre.

 

  1. Totul trebuie să funcționeze perfect

Fie că vorbim despre garsoniere în Târgu Jiu sau alte apartamente de închiriat în TârguJiu ieftine, înainte de a pune oferta pe piață, fă o "revizie" minuțioasă locuinței.

Degeaba ai ultimul model de mașină de spălat sau un frigider nou-nouț, dacă ele au probleme la capitolul funcționare. Asta ca să nu mai aduc în discuție vreo țeavă şubredă, care există riscul să facă oricând "POC!".

Mulți omit aceste detalii atunci când vând apartamentul, fiindcă scapă de responsabilitate imediat ce au semnat contractul de vânzare – cumpărare.

La închiriere nu se aplică însă regula aceasta, căci tot al tău rămâne imobilul și ești răspunzător pentru defecțiuni.

 

  1. Fotografiile trebuie să reflecte realitatea

Da, evident că pui oferta de închiriere pe internet, doar e locul unde își petrec oamenii cea mai mare parte a zilei.

Gândeşte-te numai că o asemenea ofertă fără fotografii justificatoare este absolut inutilă.

Persoanele vor să vadă ceea ce descrii în cuvinte, fiindcă încrederea nu se mai câștigă la fel de ușor ca altădată și nu sunt dispuse să facă vizite peste vizite. Mai nou se merge cât mai la sigur cu putință.

Și, dacă pui poze, contează într-o foarte mare măsură calitatea lor. Trebuie să alegi unghiul potrivit, să te joci cu lumina din încăpere și alte lucruri asemănătoare.

Te avertizez doar să nu exagerezi cu joaca și să prezinți un cu totul alt apartament decât al tău. Este la fel de adevărat acest amănunt și în cazul prezentării zonei. Minciuna are picioare scurte...

 

  1. Curățenia trebuie să fie la ea acasă

Pot fi fotografiile cele mai profesionale, că oamenii vor schimba rapid pagina dacă dau peste oferte de închirieri apartamente în Târgu Jiu murdare. Nu, nici dezordinea nu e tolerată.

O locuință atractivă e întotdeauna curată "lună și bec". Iar acum mă refer la mai mult decât pentru închirierea ei.

Recunoaște că și pe tine te atrage o locuință care are spațiul curat, poate chiar recent zugrăvit, față de una în care vezi haine aruncate pe scaune, dungi pe la ferestre și fel de fel de alte "surprize".

 

  1. Nu trebuie să lipsească elementele decorative

E dificil să îți imaginezi un apartament cu 3 camere în Tg Jiu cu pereții goi în totalitate ca fiind acasă.

O locuință plăcută ochiului trebuie să aibă personalitate, iar asta nu se poate face altfel decât cu ajutorul tablourilor, a draperiilor colorate și a altor detalii de acest gen.

Probabil că tu nu consideri aceste lucruri drept ceva esențial, dar te informez că sunt pentru omul care are de ales între o mulțime de locuințe.

Când prețul și utilitățile apartamentelor puse spre închiriere nu se diferențiază prea mult, decorul este cel care determină alegerea finală.

 

  1. Nu fii prea insistent și nu uita să faci un contract de închiriere

Nimănui nu-i plac oamenii insistenți, cu atât mai mult când nu le dai motive să fie așa.

Este în regulă să verifici ocazional dacă au plătit chiriașii întreținerea și toate celelalte cheltuieli, ce părere au vecinii despre ei, dar devii deranjant dacă îi vizitezi săptămânal sau, mai rău, le apari neanunțat la uşă.

Înțeleg că îți e frică să nu fii înșelat, însă poți înlătura această posibilitate făcând un contract de închiriere.

Astfel, nu numai că ești în legalitate, ci vă simțiți mai în siguranță atât tu, cât și chiriașii. Este un câștig pentru toate părțile implicate.

Poți include în contract clauze care să te protejeze de plecarea lor subită, la fel cum tu vei fi nevoit să îi anunți din timp în cazul în care vrei să îți "revendici" apartamentul.

Gata, oficial ai toate informațiile pentru a-ți închiria rapid și sigur apartamentul!

Având în vedere că nu oricine se descurcă să facă o promovare eficientă, îți recomand să nu îți pierzi timpul învățând din greșeli și, mai bine, să apelezi la serviciile noastre imobiliare.

Domina stă la dispoziția ta cu ajutorul pentru dat chirii în Târgu Jiu și tot felul de oferte de apartamente de închiriat în Tg Jiu, în zona 9 mai sau oriunde altundeva îți dorești. Sună-ne chiar acum la 0737.800.000!

0737 800 000