Îţi vinzi casa? Iată 4 greşeli pe care să le eviţi!

Gata! Te-ai hotărât! A venit momentul să vinzi această casă!

Decizia a fost luată. Însă ce ai de făcut în continuare?

Cum dai sfoară-n ţară că ai o casă de vânzare? Prin rude şi cunoştinţe? Poate un anunţ pe Olx? Sau pe alte site-uri de anunţuri? Poate o postare pe contul tău de Facebook?

Şi apoi? Dacă găseşti cumpărător, ce paşi ai de urmat? Cât îţi revine ţie şi cât trebuie să plăteşti la stat?

O mulţime de întrebări dau năvală în mintea ta. 

Să vinzi o casă nu e lucru uşor. Şi această afirmaţie este cu atât mai adevărată cu cât nu facem asta în fiecare zi. Mulţi dintre noi o facem, poate, doar o dată-n viaţă.

Şi pentru că ştim cât de important este pentru tine ca procesul de vânzare a casei pe care o deţii să decurgă cât mai lin şi să fie cât mai profitabil pentru tine, noi, cei de la agenţia Domina Imobiliare, ţi-am pregătit un infografic cu greşelile pe care trebuie neapărat să le eviţi.

Sper ca sfaturile pe care ţi le-am dat să te ajute să iei cele mai bune decizii, pentru ca vânzarea casei al cărui proprietar eşti să decurgă fără incidente, rapid şi uşor şi să fie aducătoare de beneficii cât mai mari, atât pentru tine, cât şi pentru persoana care va deveni noul proprietar.

Iar dacă în procesul pe care îl ai de parcurs, ai nevoie de un sfat sau vrei ca un agent imobiliar profesionist, care face asta zi de zi să te însoţească întreg drumul, apelează cu încredere! Domina Imobiliare este aici pentru tine, pentru a te sprijini la fiecare pas, ca tu să iei cele mai bune decizii. Şi asta pentru că succesul tău... reprezintă succesul nostru!

0737 800 000