Iti Vinzi Casa? Iata 4 Greseli Pe Care Sa Le Eviti!

Gata. Te-ai hotarat. A venit momentul sa vinzi aceasta casa!

Decizia a fost luata. Insa ce ai de facut in continuare?

Cum dai sfoara-n tara ca ai o casa de vanzare? Prin rude si cunostinte? Poate un anunt pe Olx? Sau pe alte site-uri de anunturi? Poate o postare pe contul tau de Facebook?

Si apoi? Daca gasesti cumparator, ce pasi ai de urmat? Cat iti revine tie si cat trebuie sa platesti la stat?

O gramada de intrebari dau navala in mintea ta. 

Sa vinzi o casa nu e lucru usor. Si aceasta afirmatie este cu atat mai adevarata cu cat, nu facem asta in fiecare zi. Multi dintre noi o facem poate... doar o data-n viata.

Si pentru ca stim cat de important este pentru tine ca procesul de vanzare a casei pe care o detii sa decurga cat mai lin si sa fie cat mai profitabil pentru tine, noi, cei de la agentia Domina Imobiliare, ti-am pregatit un infografic cu greselile pe care trebuie neaparat sa le eviti.

Sper ca sfaturile pe care ti le-am dat sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, pentru ca vanzarea casei al carui proprietar esti sa decurga fara incidente, rapid si usor si sa fie aducatoare de beneficii cat mai mari, atat pentru tine, cat si pentru persoana care va deveni noul proprietar.

Iar daca in procesul pe care il ai de parcurs, ai nevoie de un sfat sau vrei ca un agent imobiliar profesionist, care face asta zi de zi sa te insoteasca intreg drumul, apeleaza cu incredere. Domina Imobiliare este aici pentru tine, pentru a te sprijini la fiecare pas, ca tu sa iei cele mai bune decizii. Si asta pentru ca succesul tau... reprezinta succesul nostru!