Un lucru pe care nu-l ştiai despre Domina

Agenţia Domina Imobiliare ţine la propria imagine. Nu tratăm cu indiferenţă brandul nostru şi tocmai de aceea am ales să îl înregistrăm la OSIM. Mai jos poţi vedea certificatul care atestă faptul că Domina Imobiliare este marcă înregistrată. 

 

Misiunea noastră este să servim cât mai bine segmentul de piaţă imobiliară din judeţul Gorj şi prin tot ceea ce facem, demonstrăm profesionalism şi dedicaţie în ceea ce priveşte modul cum ne tratăm meseria şi respectul arătat clienţilor care ne trec pragul.

 

De aceea, având în vedere interesul pentru clienţii noştri şi dorind în permanenţă să le satisfacem cât mai bine dorinţele şi nevoile, am optat pentru înregistrarea mărcii Domina la OSIM.

Drept urmare, pentru a proteja interesele clienţilor noştri şi pentru a ne proteja imaginea noastră, ca firmă, pe care am clădit-o servind în mod exemplar peste 10000 de clienţi, în cei peste 12 ani de activitate, îţi recomandăm să nu foloseşti pozele pe care le găseşti pe site-ul Domina.ro, cu sigla firmei noastre pe ele. Aceste poze sunt făcute de către agenţii noştri imobiliari şi drepturile de copyright ale acestor poze ne aparţin.

 

Agenţia Domina Imobiliare este mereu aproape de clienţii săi şi îşi desfăşoară activitatea în condiţii optime de colaborare cu aceştia. Contactează-ne şi convinge-te de profesionalismul nostru!

0737 800 000