Vânzare casă 4 camere tip quadruplex situată în Târgu Jiu, cartier Primăverii

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare casă tip quadruplex, situată în Târgu Jiu, cartier Primăverii, strada Pelinului.

Bugetul pe care îl ai nu îți permite să îți cumperi o casă individuală în Târgu Jiu? Dacă te-ai săturat de zgomotul și aglomerația din oraș și îti dorești o casă nouă într-o zonă liniștită a orașului, unde să poți să te relaxezi când te întorci de la serviciu,  avem soluția perfectă pentru tine!

Imobilul este construcție nouă, formată din 4 camere tip quadruplex, construită în anul 2020, având suprafața utilă de 116 mp și totală 120 mp. Imobilul este compartimentat decomandat și structurat pe 2 niveluri, P+1 etaj și se vinde în stadiul finisat.

Primul nivel al casei este compartimentat astfel: 1 bucătărie spațioasă, living, dormitor, grup sanitar și un hol de acces.

Al doilea nivel este compartimentat în 2 dormitoare, grup sanitar, hol și acces către pod.

Ca îmbunătățiri casa dispune de: încălzire cu centrală termică individuală și calorifere, ferestre termopan cu tâmplărie PVC - Salamander, instalații sanitare de la Romstal, tocărie interioară din lemn masiv, scară interioară placată cu lemn, parchet, gresie, faianță, vopsea lavabilă, acoperiș din tablă, izolație termică de 10 cm.

Se acceptă variantă schimb garsonieră confort 1 + diferență

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622