Vânzare casă construcție nouă, situată în cartier Primăverii

Descriere proprietate

ID/COD ofertă: P504

Domina Imobiliare propune spre achiziție casă confortabilă și luminoasă, situată în Târgu Jiu, strada Tudor Arghezi, cartier Primăverii - zonă liniștită ferită de agitația cotidiană.

Construită în anul 2023, pe o suprafață de teren de 263 mp, casa în suprafață totală de 170 mp este structurată pe un regim de înălțime S+P+1.

- Subsolul este format dintr-o încăpere stil cramă.

- Parterul găzduiește un living generos (care este împărțit în zonă de relaxare și zonă de dinning), un birou, bucătărie închisă, hol, grup sanitar, casa scării și terasă. 

- Etajul 1 cuprinde trei dormitoare, un grup sanitar, un dressing și două terase.

Confortul termic este asigurat de izolația termică exterioară, tâmplăria PVC cu geam termopan și centrala termică cu încălzire prin pardoseală la parter, iar la etaj se realizează prin calorifere. Din punct de vedere al îmbunătățirilor deține finisaje interioare, gresie și faianță. 

Imobilul se poate oferi spre achiziție la prețul de 165.000 Euro cu finisaje complete - fără obiecte sanitare incluse sau la prețul de 160.000 Euro în stadiul prezentat în fotografii!


Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422