Vânzare casă construcție nouă, situată în comuna Câlnic

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție casă construcție nouă ce deține un lac mărginit de sălcii, situată în localitatea Câlnic, la 50 m distanță de DN 67 ce leagă orașul Târgu Jiu de Severin.

Casa este construită din BCA, are o suprafață de 78 mp, fiind poziționată pe un teren în suprafață de 1.077 mp cu deschidere la stradă de 34 m.l.

Imobilul este compus din 2 încăperi și 1 grup sanitar cu posibilitatea de compartimentare după preferințele noului proprietar.

Casa deține  îmbunătățiri specifice cum ar fi: gresie, faianță, ferestre tip termopan cu tâmplărie pvc, izolație termică exterioară.

Casa este pretabilă pentru o familie care este în căutarea unei locuințe primitoare, confortabilă, fiind poziționată într-o oază de liniște și relaxare.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422