Vânzare proprietate deosebită cu regim de înălțime D+P+M, situată în Târgu Jiu, strada Tudor Vladimirescu

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE vă prezintă o proprietate  rafinată, situată în Târgu Jiu, strada Tudor Vladimirescu în apropiere de centrul orașului și parcul ”Coloana Infinitului”.

Casa are o arhitectură deosebită și a fost realizată din materiale ce oferă un standard calitativ ridicat. Aceasta este construită pe fundație din beton armat, având pereții cu o grosime de 50 cm din cărămidă, ce asigură soliditate și confort termic. Se remarcă în primul rând prin eleganță, interiorul este bine compartimentat și poate satisface toate așteptările. 

Este dispusă pe un teren în suprafață de 762 mp, cu deschidere la strada principală de 16 m.l., suprafața utilă totală a casei fiind 475 mp. 

Imobilul se desfășoară pe trei niveluri: demisol, parter și mansardă, cumulând toate funcțiunile specifice unei locuințe moderne.

La demisol se află o încăpere open-space generoasă, un grup sanitar, bucătărie, un spațiu de depozitare și beci, toate acestea fiind placate în gresie. Accesul către parter se realizează pe scara interioară placată cu granit - import China, acesta cuprinzând zona diurnă: living și bucătărie, un birou, deservite de un grup sanitar, hol și o terasă, iar mansarda este destinată relaxării familiei și cuprinde un miniliving, un dormitor matrimonial cu baie proprie și acces către terasă, două dormitoare (unul dintre acestea având mobilier primit moștenire de la prințul Alexandru Ghica),  deservite de un grup sanitar, un dressing și o terasă.

Livingul a fost gândit astfel încât să cuprindă cele două zone esențiale: zona de primire, care are ca element central șemineul, și zona de servit masa.

Compartimentarea oferă camere generoase cu tavan înalt, iar accesul la etaj se relizează pe scara interioară placată cu lemn natural triplustratificat și balustradă dantelată din fier forjat.

Finisajele sunt de foarte bună calitate, acestea fiind efectuate de către specialiști în arhitectură și design, iar printre ele putem enumera:parchet din bambus, pereți interiori placați cu piatră naturală, vitralii lucrate manual de către artistul plastic Gheorghe Dican, candelabre somptuoase și tablouri de efect, tâmplărie din lemn cu geam termopan și tâmplărie din aluminiu cu geam termopan, uși interioare din lemn masiv.

Confortul termic este asigurat de încălzirea prin centrală termică cu instalație prin pardoseală și calorifere, precum și prin cele două șeminee existente atât la parter cât și la mansardă.

Imobilul se oferă spre achiziție mobilat și utilat!

De asemenea, în prețul de achiziție al acestei proprietăți, este inclusă încă o casă aflată în partea din față a curții, compusă din 3 camere, baie, bucătărie și hol, perfectă pentru începerea unei afaceri, într-o zonă centrală, îmbinând astfel, confortul cu utilitatea.

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0728357777