Vânzare casă situată în Târgu Jiu, cartier Preajba, strada Frăsinetului

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție casă amplasată într-o zonă liniștită de case, departe de agitația orașului, în cartierul Preajba, strada Frăsinetului.

Casa a fost finalizată în anul 2014, din cărămidă, având izolație termică exterioară și acoperiș din țiglă Bramac, iar terenul aferent casei dispune de o suprafață totală de 752 mp, având deschidere la stradă de 15 ml, împrejmuit cu gard placat cu piatră de munte.

Casa se compune din parter și mansardă, suprafața desfășurată fiind de 292 mp, rezultând un spațiu util de 220 mp.

Spațiul de la parter constă într-o zonă de zi cu un living generos, completat de bucătăria utilată și echipată, cu ieșire pe terasa din spate, un dormitor și două grupuri sanitare. De asemenea parterul dispune si de o altă construcție în suprafață de 56 mp, compusă din 1 dormitor, 1 bucătărie și un grup sanitar.

La etaj, spațiul este gândit ca fiind zona intimă a casei, dispunând de 3 dormitoare, 1 grup sanitar și doua terase deschise ce oferă o priveliște încântătoare asupra zonei.

Finisajele sunt de bună calitate, camerele sunt spațioase și luminoase, iar curtea casei este fructificată la maxim fiind amenajată cu multă verdeață pentru un plus de confort și intimitate.

Încălzirea casei este asigurată de centrala pe lemne și cărbune, cu instalație pe cupru, iar pentru apa caldă dispune de boiler legat la panoul solar.

Utilităti existente: curent electric, apă curentă, fosă septică, iar pentru canalizare există proiect în desfășurare.

Se oferă spre vânzare parțial mobilată și utilată!